this is a man's world

Nu sitter jag och kollar på "the proposal" i sängen, men strax ska jag gå och sova. Man måste ju va pigg till nyårsafton ;) Idag har jag, mamma och malin varit iväg och letat jacka (som vanligt) och handlat och lite smått och gott. Och otroligt nog kom jag hem med en jacka och jag trooor jag ska behålla den iallafall. Om man inte ska följa trenden och lämna tillbaka den som vanligt! Haha.

Igår va jag och Anton hemma hos Lotta och vi satt i nästan EN timme innan vå vågade oss på ett spel som Lotta fick i julklapp. Elchock spelet eller vad det kallas. Att den som trycker sist på sin knapp får stöten. Haha, vi var så skraja men till slut vågade och då var det en jäkligt mesig stöt man fick ;) Får se om man är lika feg man ska köra nästa gång igen!

Nehe men jaha. Jaha men nehe. Idag är det nyårsafton kom jag nyss på :D Jag sitter här och snaskar på kinapuffar som vanligt. Jag fick ju en hel jäkla påse av sånna i julklapp av lotta och nu vill jag bara spy på dom. Lotta, om din tanke va att du skulle få dom för dig själv i fortsättningen, så har du nog lyckats med det!

Men jäääklarns vad det är kallt ute nu! Helt otroligt. Visst att det är kul med en riktig vinter för en gångs skull. Men hur länge ska man behöva stå ut med den här kylan ? :O Fast man ska ju inte klaga.... Men det gör man alltid :) På sommaren för att det är för varmt och på vinter för att det är för kallt och på hösten för att det är för regnigt och på våren för att det är för blaskigt. Men för tusan, de hör väl till :D

Nä, om man ska ta och orka resa sig ur sängen och gå och borsta tänderna....eeeeeeller sitta kvar vid datorn ett tag till. Det sista lockar ju :;


Här om dagen rensade jag bland mina kvitton och det var nog på tiden. Jag hade ett litet hopp om att jag kanske möjligtvis skulle hitta någon peng där bland alla kvitton, men inte de inte! Jag hoppas studiebidraget kommer snart, jag fattar aldrig när de ska komma nu för tiden?Men nu är de sovdags, godnatt <3 /frida'


Show me your heaven

Tooodles :)

De senaste dagarna har jag bara legat hemma och varit allmänt dåsig och nere. Inte har jag varit med någon heller för jag bara ligger och hostar i pyjamas och äckligt hår. Men idag har jag duschat och piggat upp mig lite. Nyårsafton i morgon !

Mamma låg ju hemma i svinflu hela förra veckan så jag hoppas att de inte är de jag går och bär på.

Idga fäljde med mamma,nicklas och evelina till affären och storhandlaoch vi besökte även tant optikern. And yes på måndag halv 12 så skajag på synundersökning. Glasögon här kommer jag...

Bara för de kastar jag in en olding bildpå mig och fridden <3


Igår fyllde min fina Lina år. Hela 16 bast! grattis gumman <3 Och bara för de snor jag en jätte fin bild på henne från när hon var på studion !Om exakt två månader e vi ute ur den här lägenheten. Då bor vi i saltskog! I slutet av februari ska allt vara packat och klart och städningen ska hålla på för full hals. Jag längtar inte och just därför måste jag börja packa snarats. De är mer en man tror att packa ihop från 8 pers, 2 hela lägenheter. Gasch jag måste allvarligt sätta igång.  De e kaos häär.

Och bara för dee, så bjuder jag på en bild på familjen framför någon fors i Piteå !haha


Snart hoppas jag att vårdcentralen ringer så jag kan bli av med den här skiten, Seriöst hur länge ska man behöva vänta? De e ju piss!

Imorgon är de nyår! Har jag nämnt de kanske? ahhaa konstigt de där..., de var ju nyss nyttår?jag tror jag börjar bli gammal ..

Nej nu vet jag inte riktigt varför jag sitter och skriver eller om vad. Förtillfället känns de som om jag skulle vilja vara utomlands. I ett varmt land där man kan ligga och sola dagarna i enda och sedan sitta vid resturanger på kvällrna ! åhh va skönt de vore :) Men jag gillar kalla sverige också. 15 minus e ju ingenting hihi ^^

Jag avslutar med lite sommarbilder bara för de :)<3

Nej nu ska jag byta lakan och sånt i sängen och kanske plocka undan lite. Klockan e ju ganska mycket men lite hinner jag nog iaf :)

Puss och kram <3

// Hostiga veronika

Jag är lite kluven

Hejsanhejsan :)

Nu var de ett tag sen jag bloggade, innan julafotn nån gång om jag minns rätt? Men julafton va mysigt :) Fick lite smått och gott, bland annat en kamera. Så NU mina kära läsare, ska ni få se mer bilder från mig, de lovar ajg nästan ;) Den är rosa och fin, men eftersom den inte kan ta kort på sig själv så får ni en bild från elgiganten :) (y)
Jag fick också en sånn där bild som man sätter på datorn, jag vet inte vad jag ska kalla det, men nu är min dator übercoool!
        

1. Min kamera
2. Min dator
3. Från julafton, jag och malin gav ellen en kortlek.
4. Mitt lilla julpynt.


Idag mår jag inte så jättebra. Jag vet inte riktigt varför. Antingen är det för att jag håller på att bli sjuk eller så är det för att jag ramlade in i ett element med huvudet igår. Hmm..får väl hoppas det är elementets fel så kanske de går över om någon dag :)

I lördags va vi som veronika sa i skogås på tjejmiddag/fest. Det var trevligt (: Fast jag orkar inte lägga in bilder från de nu, får bli en annan dag!

Nu ska jag bara gå o döööö tror jag (: får se vad som händer ikväll eller om jag bara chillar järnet!

Ha ett bra fortsatt lov så hörs vi! Btw så känns det som att lovet snart ska vara slut, men det är ju ungefär två veckor kvar efter nyår! :D deee om något är nice!

Pusshej / frida'Om

Min profilbild

Veronika

Veronika heter jag och är 21 år. Följ min vardag som jag lever med min fästman i våran lägenhet i Stockholm. Jag bloggar om allt som faller mig in. Hoppas ni kommer trivas <3
RSS 2.0