Års-resumé 2010

Idag är de 30 December vilket betyder att det är dags för min års-resumé här på bloggen, enjoy !

Januari:

Jag började andra terminen i ettan på gymnasiet,umgicks mycket med lotta och frida och även med lina en hel del. Jag brydde mig inte alls så mycket om vad jag satte på mig utan det  var de tjockaste/ bekvämaste möjliga som gällde då det var cirka 30 minus grader ute. Alltså blev det oftast bara tights och tröja. Jag bråkade med tågen som alltid var försenade och inställda och jag hade även fullt upp med att packa ner mitt rum i kartonger! Jag fick även starkare medicin och glasögon på näsan denna månad.






Februari:

I februari packade jag ner alla mina grejer i kartonger och flyttade hem till mormor.Hos mormor blev jag gödad och bortskämd med godis och god mat varje dag. Jag hade många myskvällar hemma hos lina och jag började även att tänka på vad jag satte på mig lite mer då jag "klivit ur min vinterdvala lite ". Jag älskade att göra uppsättningar då det var de vi började med nu och jag döpte min docka i skolan till angela !






Mars:

I mars flyttade vi in i våran lägenhet här på förmansvägen. Jag frida och lotta var även i romme och åkte skidor och jag fyllde 17 år ! Vi var och skrek på darin i kungsträdgården när de var konsert och svullade satan inne i kungshallen. Temperaturen sjönk och man kunde börja använda lite mer normala kläder utan att frysa ihjäl. Jag hittade också min bortglömda älsklings sjal som blev en drog igen.







April:

Med april kom värmen och ljuset. Ljusare blev även mitt hår ! I april var vi iväg på hajk och i april började jag träna en hel del också. Jag bjöd lotta och frida på middag på mitt sovrumsgolv och mitt rum började faktiskt också ta lite form ;)
Jag stod på öppethus i skolan och åt middag i matsalen, vi shoppade också loss på inzo med hårvårdsgrejer och jag var brudtärne modell på MVG.











Maj:

I maj tog min syster studenten. Vi åkte även till jönköping och i maj stod jag också modell för Goldwell som dessutom färgade mitt hår rött. Solen fortsatte att skina och vi spänderade många härliga dagar studdsande på studdsmattan för att njuta av våren. Skolan tog död på en förtillfället men på fritiden gjorde jag saker så som att fika på stan,vandra bland körsbärsblom,äta glass i solen,klä mig i sköna klänningar,mysa i lottas gunga på kvällarna och ta fina bilder med mina systrar och jossan.







Skolan tog mycket tid !!!








Jag och lotta myste i gungan !





Juni:

Skolan slutade för sommaren och Frida blev 17 bast. De var midsommar som firades på berget och sedan med middag vid havet. Vi svullade mat hos alex och slaggade på hennes svettiga soffa. Jag och mina systrar utforskade södertäljes badstränder och det enda jag hade på mig var bikini och ett par mjuka shorts. Vi beöäkte även lite museer och fikade i parker i stora staden.Min lillasyster konfirmerades och jag höll i gång med träningen som oftast var morgonpromenader och löprundor.
Kvällar spenderades på lottas altan med grillad mat och sånt gott. Frukosten åts på altanen och jag och lotta solade på klipporna och åkte båt.




Midsommar
















Juli:

I juli var vi iväg på läger i en vecka och då gick även min kamera sönder vilket betyder ganska lite bilder. Vi besköte även allsång på skansen ett antal gånger. Det blev glass vid maren och stek i poolen och stek på hökmossen. Grillat till middag och sena sommarnätter. Jag började även att sommarjobba vilket betydde tidiga mornar. Frida och lotta bodde hos mig några dagar medan min familj var på landet. Vi bakade paj, tittade när solen gick ner, satt på balkongen när solen gick upp. Åt grillad kyckling och bara njöt av sommar.













Augusti:

Lotta blev äntligen 17 barre. Jag hjälpte mormor att samla in pengar till välgörenhet och jag jobba även lite på lions loppmarknad. Skolan började igen och jag började då att tänka på vad jag satte på mig igen, dock var kameran fortfarande trasiga så det finns inte alls så många bilder i augusti. Webb kameran blev min bästa vän och det är med den jag tagit alla bilder. Jag fortsatte att gå på morgonrundor.

    




September:

I september så gifte sig min mamma och nicklas i tvetakyrka. Jag hade fullt upp i skolan och vi hade temadagar var av en var tema "glitter ", jag gick all in med glittrig kjol och glittrig topp. Jag fick hem min kamera som jag beställde och började då att ta dagens klädsel bilder igen. Jag hade på mig lite blandat men en stor favorit var min svarta rosett att ha i håret. Shoppade en del gjorde jag också och ute fick man börja bära mössa.








Glitter tema"



Oktober:

Jag,mamma och sabina packade väskorna för en vecka i solen och Fuerteventura. Där njöt vi av god mat ,sol,bad och utflyckter en otroligt bra resa !!! När jag var borta samlade jag energi att klara av två veckor praktik. Långa resor,tidiga mornar och sena kvällar. Efter de njöt vi av höstlov. Jag färgade håret mörkt och jobbade ibland på salongen på helgerna. Brukade även ta lite kvälls promenader med Robin och Jesper. Jag klädde mig oftast i kavajer,jeans,blusar och den höga hästsvansen var en stor favorit. Jag frida och lotta försökte att ses så ofta som möjligt och när vi gjorde de blev det allt från hurry curry kvällar till shopping till bio. Jag blev en grymt morgontrött tjej som gärna stannde länge i sängen för att dra mig. Skolan tog mycket tid men den var även riktigt rolig. Jag och lina svullade våfflor och liknande hemma hos henne en del. Gymnastiken höll på i full gång och skolfotot kom !












Skolan var kul !







November:

I november stod jag på gymnasiemässan ,hade visningar och åt god mat med vänner. Familjen tog sitt pick och pack för att åka till norr på begravning och städning av dödsbo. Jag och paulina myste på övervåningen i stugan som ligger precis vid högakustenbron. I november blev de många dagens klädsel som bestod av någon sorts blandning på stil ;) Jag tränade en del styrka hemma,tog mysiga bad,gjorde om mitt rum,gick på museér med skolan och försökte få julstämning genom att äta risgrynsgröt och baka peppisar.





 Begravning







Julstämning







December:

Denna månad har jag jobbat på nobel vilket var en stor och grymt bra upplevelse! Jag har firat massor av julafton, fastnat med bussar i snödrivor,frysit ihjäl,väntat på försenade tåg, fått fina paket,shoppat, umgåts, och fått jullov. Jag sover länge på dagarna och jag har även försälskat mig i OC.








Det här året har varit ett bra år. Ett år som egentligen bara har flytit på och jag känner inte riktigt att jag har hunnit stanna upp och njuta. Det blev ju precis 2010? Jag har förändrats som person sen i början av detta året, jag har lärt mig så otroligt mycket och man växer sig starkare för varje dag i sig själv.Jag vet vad jag vill och det enda som skrämmer mig nu är tiden. Den räcker inte till och den går så fort !!!

2011 ska bli ett grymt år, jag känner hur mycket som kommer hända och hur mycket jag vill med det här året. Det ska bli så jäkla skönt med ett nytt år, det blir en ny start på någotvis. Jag vet att om ett år när jag skriver 2011:as års-resumé så kommer det kännas som att jag satt här nyss. Jag undrar var jag gör och vad jag gjort. Detta är fa*n spännande !! ;)

I morgon är det nyårsafton och 2011 är välkommen ! <3

PUSS
// Veronika


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Veronika

Veronika heter jag och är 21 år. Följ min vardag som jag lever med min fästman i våran lägenhet i Stockholm. Jag bloggar om allt som faller mig in. Hoppas ni kommer trivas <3




RSS 2.0