Pick up all the broken glass

Känns som jag lägger in lite meningslösa inlägg lite då och då här i bloggen! Haha, kanske dags att ta tag i det på riktigt. Brukar låta så, ja.

Idag har varit en helt vanlig måndag i skolan. Känns som livet går i rutin just nu. Skola plugga skola plugga. Vill bryta rutiner och göra något nytt. Känns som varje dag är en måndag just nu. Men det blir vad man gör det till! Och lite flyt har jag faktiskt haft på senaste tiden. Har genom ett felsms fått jobb på Scaniarinken. I alla fall för en match imorgon, då det är gratismatch och massvis med folk. Sen får man se hur det blir efter det. Hoppas det inte rinner ut i sanden bara!

En liten update så ni vet att jag lever, nu blir det ett one tree hill avsnitt innan jag går och lägger mig. See you!
/Frida


Dag 4- Mina Mål / Drömmar / Önskningar

 Det här nog den punkten på listan som jag skulle kunna skriva mest om.  Jag har så sjukt höga mål, stora drömmar och aldeless för många önsknigar. Grejen är den att det är bara få som vet vad dessa är och ingen vet allt. Jag tror inte heller att jag vill att de ska vara "öppet " för alla att veta dem. För att jag ska kunna nå de behöver dem vara lite hemliga så jag kan få jobba med de ifred. Låter skummmmmttt men de e lite så jag jobbar ;)

Men dock kan jag säga att många av mina mål och sånt inte har med sverige att göra, så jag antar/ hoppas och vill att de blir att bo utomlands ett tag/ några år. Och om de slår in blir de AWESOME. Men som sagt I keeppp it to my self.

Sen har jag ju små drömmar så som att Gifta sig, Mata alla hungriga barn i världen , Hoppa fallskärm, Kunna surfa , Resa jorden runt och besegra cancer osv.
Så nu vet ni, hoppas att ni i framtiden får se vad de är jag kämpar mot ! ;)

Nu ska jag njuta av att veta att ingen väckarklocka ringer i morgon :D

Dröm söta drömmar sötnosar <3

// VeronikaSista Januari

Sken som en sol igårkväll när jag insåg att jag ska jobba i alvik den här veckan. Sovmorgon med stort S, ME LIKE ! Dagen gick faktiskt riktigt snabbt och i morgon är jag ledig, hade hellre vart de på torsdag eftersom då är de gymnastik och dessutom är jag ju inte trött nu så jag behöver ju ingen ledig dag. Men what to do.

Ska ner på stan i morgon hade jag tänkt. Måste till banken och sen vill jag titta på lite nya kläder. Så det blir nog en härlig dag, hoppas på sol så jag kan njuta lite :D

Dagens klädsel:Ruffsigt hår (Y)

Snart kommer " dag nummer 4 " upp, men de får bli ett eget inlägg. ;)

Puss <3

// Veronika

Om

Min profilbild

Veronika

Veronika heter jag och är 21 år. Följ min vardag som jag lever med min fästman i våran lägenhet i Stockholm. Jag bloggar om allt som faller mig in. Hoppas ni kommer trivas <3
RSS 2.0