Godnatt 17 år !

Känns ganska konstigt och lite skrämmande att det här är min sista kväll som 17 år någonsin.

Idag var de sovmorgon och sen frisörlektion. Letade inspo till mina frisyrer till visningen och sedan provade jag ut en jätte avancerad luggföning på herr-docka ! Får se hur de går, måste öva men vore jätte kul att ha den på min manliga modell!

Annars plockade jag på mig två maria nila produkter och sedan for jag hem. Hemma har jag bara hunnit pluggat ( SKRIVIT KLART DEN DÄR JÄVLA ANALYSEN ! ), ätit middag och duschat.


Hittade lite gamla bilder som jag kan bjuda på ;)Hahaha jag,mina systrar och min morbror !
De värsta är ju att man tyckte att man var så jäkla snygg (Y)

Nu ska jag hämta lite frukt och snart börjar Greys :D

Jag vet inte om jag kommer kunna sova eller om jag kommer ha för mycket tankar i huvudet. Känner mig ju som ett litet barn med fjärilar i magen..........

De här var mitt sista inlägg som skitunge. Puss på de !

Godnatt <3

// Veronika

Kyliga Tisdag !

Var som en zombie i morse när jag vakande men piggnade som tur var till när de var dags att gå. Bussen var dock försenad 10 minuter och de var inte på grund av någon snö eller liknande, nej hon körde i 20. Seriöst jag kunde skåda varenda sten på marken utanför bussen och räkna varenda barr på träden. Vi är alltid som max typ 6 stycken på bussen mot hamn på mornarna och alla ska med tåget, bussen ska passa tåget. Men kvinnan visste tydligen inte vart gasen var och jag mssade tåget. Hon såg inte ens ut att fatta att hon sniglade sig fram................GAAAAAAHHH

I skolan var de frisörteknik. Jag gjorde två frisyrer. Sen fick vi reda på vem som vann projekttävlingen i skolan och det var JAG :D:D:D Så nu ska vi göra mitt projekt och jag ska få produkter från Maria Nila som vinst, göttans liksom !

Sen var de mentorstid och efter de hade jag utvecklingssamtal. Det gick bra.
Nu sitter jag hemma igen och har smaskat i mig lite toast. Jag fryser så himla mycket, de var ju riktigt kallt idag faktiskt !!!

Ikväll blir de plugg och sen Sofias änglar och desperate housewives. I morgon är de sovmorgon <3

PS: Jag är så grymt sugen på godis just nu !Vore inte helt fel?

Nu ska jag ta de lungt ett tag innan jag ska sätta igång med läxorna.

Puss på stjärten !

// Veronika

if i used to love you baby

Jag älskar praktik! Göra skitjobbet och inte tjäna någonting på det. Bästa jag vet :) Synd att det bara är nio dagar kvar nu, verkligen! Det positiva är väl att jag kommer gilla skolan efter de här.

Får istället se fram imot Veronikas födelsedag på torsdag, hennes tjejmiddag på fredag, förhoppnigsvis träffa saknade klasskompisar på lördag, studentskiva nästa onsdag. Tänk positivt!

I helgen blev de jobb både fredagkväll och söndagmorgonen. På lördagen skulle jag, matilda, ida och minna äta ute. Ingen orkade fixa sig så slutade med att vi sunkade oss på kebabhouse. Lika bra. Sen hem till Matilda och tända massa ljus under "earth hour" och mysa med några fler fina klasskamrater. Lördagsmys på hög nivå.

Nej om man skulle tagga till morgondagen med ett One tree hill-avsnitt.

Hoppas ni har haft en bra dag iaf :) /frida


En picture från helgen på de!

Om

Min profilbild

Veronika

Veronika heter jag och är 21 år. Följ min vardag som jag lever med min fästman i våran lägenhet i Stockholm. Jag bloggar om allt som faller mig in. Hoppas ni kommer trivas <3
RSS 2.0