Vilja är inget annat än en magisk, stark förmåga att tänka.

Så var kvällen hääär och jag sitter i sängen i ett härligt nattlinne och känner mig lite sådär halvtrött.

De blev en stund på billybootcamps video men de vart för varmt att träna innomhus så jag tog mig ut på en Pw också. Efter de gjorde jag i ordning en suppper smörgås med tonfisk,potatisallad,körsbärstomater och citron vatten till de. De var en helt perfekt middag i denna värmen och jag mummsade i mig på balkongen.Sen kom malin coh frida hit. Tog en bit på malins toppar och sen snacka vi mest skit i sängen. Göttish

Idag blir jag ledig en vecka dessutom,alltid fint !Nu ska jag nog faktiskt kolla på massor av filmer hela kvällen. Till de ska jag göra en smothiee senare.

Puss och Godnatt <3

// Veronika


På promenad genom stan

Hej hopp !

Sovmorgon till 7 i morse och de var guldvärt. Sedan vart de packa massa gott och ta sig till parken vid våran skola där vi hade picknick med våra frisörlärare. Myyys

Lärare.
Kom hem vid strax efter ett och sedan dess har jag inte gjort mycket alls. Någon gång kommer malin och frida hit idag iaf då malin ska få sig en omgång med saxen.

Puss <3

// Veronika

Namnsadagsbarn !

I morse sov jag ut coh gick inte upp fören strax innan 11. Är ledig idag eftersom jag inte har några rester. Dessutom har jag namnsdag idag, VERONIKA.

Jag har tagit de lugnt i soffan hela dagen ( är helt plötsligt jätte förkyld !!! ) och vid 2 gick jag och hämtade evelina på dagis och sen blev de mellis på balkongen. När paulina kom hem joina hon min solning på balkongen men evelina gick in för att kolla på tv. Vad märker vi efter en haltimme? jo att hon stängt balkong dörren och dragit ner handtaget så vi är utelåsta och självklart har ju ungen somnat i soffan också och hör inte när vi står och bankar och skriker där utifrån. Suck, vi fick helt enkelt sitta där ute tills nicklas slutade jobbet och var hemma halv 5 ungefär.

Nu ligger jag i sängen och har precis klickat hem en klänning och ett par skor från hm. 10 % rabatt för klubbmedlemmar !

Glädjen är som ett ljus, tänder du de för andra faller skenet tillbaka på dig

Nu blir de nog snart middag och sedan kanske jag ska försöka ta en promenad. Men jag vill inte reta min förkylning för mycket så ingen träning blir de idag !

Puss <3

// Veronika

Om

Min profilbild

Veronika

Veronika heter jag och är 21 år. Följ min vardag som jag lever med min fästman i våran lägenhet i Stockholm. Jag bloggar om allt som faller mig in. Hoppas ni kommer trivas <3
RSS 2.0