Gymnastik

Igår var de upp för kurs. Pizzeria till lunch och sedan fortsatte vi.
Sen vart de hem och duscha och efter de hämtade nicklas mc donalds till middag och sedan gick jag hem till isabelle där vi fixade oss för halloweeen !Kvällen va dock inte den bästa ! Va på 550 ett tag och dansade men tyckte de va så lite fooolk så vi stack till the strip men orkade inte betala så drog hem hahahah

Glad för de idag dock då de var upp till kurs igen. Pizza till lunch för andra dagen....... haha. Nu e jag helt slut i kroppen och huvudet och tänkte bara dega hos lotta hela kvällen. Klar med baskursen iaf , och nästa helg blir de trupp kurs <3

Nu ska jag ta min döda vad/ fotled och byta om och packa väskan. I morgon väntas tandläkaren......

Pusss <3

// Veronika

Höstlov

Det är fredag och de är höstlov och jag kan inte annat än gilla läget. Fy fan va skönt.

Två förjävliga veckor har gått och nu e allt jä*la plugg över. Skönt att jag klarade religonsprovet som vi fick tillbaka igår och att samhälls provet och psykologiprovet gick bra. Eller de hoppas vi iaf !

Nu ska skolan ut ur mitt huvud. Jag ska inte sätta min fot där på över en månad då vi har 4 veckors praktik nu efterlovet. De är dock ångest om något !!!

Dagens klädsel:

Nu ska jag chilla galet hela kvällen framför idol. Jag har så himla ont i rygg och axlar och en hel del knutar som måste bort. Träningsvärk från gymnastiken i går har jag med och då ska man veta att de är gymnastik som gäller hela helgen dessutom. Upp tidigt i morgon med andra ord !

Näää nu intar jag helgen, middag, mys och mat väntar.

Pussss <3

// Veronika


Parlamentet

Idag fyller elli 18 år, GRATTIS <33

Hade provet imorse och jag tror och hoppas de gick bra ! Sen fick vi ha mentorstid direkt så att vi kunde få sluta sen vid 11. Jag släppte ut mina känslor lite eller frustration snarare på min lärare, känns så bra efteråt och en liten del av de tunga som tynger just nu släppte. Dock kommer jag nog behöva förklara fler gånger för vet inte om de riktigt gick in.

Men jaha när vi slutade åkte vi till hornsan för att gå till banken och flirta med snygga bank killar. Mummmsss efter de åkte vi in till stan för att gå en liten stund i gallerian. Sen lämnade jag och Julia elli coh lina för att vi skulle hem till julia för att laga mat hon och jag hihihihihi. Vi hadddddere gött ett tag och bara va.

Sen åkte jag in till tc för att möta lotta och åsa och sedan blev de parlamentet.
De va super kul och jag log konstant i en timme och skrattade mer än jag gjort på år och dar känns de som. lär ju ha träningsvärk i skrattmuskeln imorgon. UNDERBART  var de och herre vilka grymma komiker dom är. Programmet kommer att visas i morgon halv nio !!

Vi fick även goodiebags med massor av saker !

Nu har jag precis svullat fryspizza till middag och sitter nu i sängen och kollar på bonde söker fru. Snart är de GREYs och i reklamerna ska jag plugga psykologi. Hejjjjaaa mig..

Peace out, pussss <3

// Veronika

Om

Min profilbild

Veronika

Veronika heter jag och är 21 år. Följ min vardag som jag lever med min fästman i våran lägenhet i Stockholm. Jag bloggar om allt som faller mig in. Hoppas ni kommer trivas <3
RSS 2.0