Helg

Skolan idag va gooo. Psykologi och elvrådsfoto och möte. Kul foto iaf ! haha

After schoool drog jag lina och malin till huddinge, tog en promenad ( inte med mening) och sedan sökte jag plats på en salong men dem hade redan. Usch för praktiken.

Sen åkte vi hem to moi för snack och tacos. Nu har dem precis dragit och jag kollar idol med chips och dipp i sängen.

Här om dagen fick jag en mobil av Julia och Malin, HUR UNDERBARA VÄNNER HAR JAG? åhhhhhh vad ni är bäst !By: Oliver sundberg

Så nu ska jag fredagsmysa hääääärrrrrrrrr :)

Puss <3

// Veronika

Te och idol

De blev en powernap mitt på dagen innan lotta kom förbi en sväng för lite snack. Efer middagen så tog jag mig ut på en powerwalk och när jag var påväg till mitt " ställe " så kände jag bara hur mycket energi jag hade vilket slutade med löpning dit istället. Guud så skönt de var när jag kom fram för att köra styrka och pusta ut. När jag sedan raskade hem igen så kändes de jädrans bra !!

Men nu har jag dammsugit och bytt om till pyjamas.  Ligger i sängen med frukt och te och kollar på idol. Fan va killarna i idol suger, nästan precis allihopa !!!! så sjukt !!! tjejerna är verkligen så mycket bättre.........
Men nu ska jag kolla och i pauserna ska jag packa väskan och borsta gaddarna he-he

Hare gött people, pusss <3

// Veronika


I wish nothing but the best for you

Igår tog jag mig en riktig kämpig PW på kvällen. De enda jag kände var mjölksyran som pumpade i låren och de var verkligen något enormt. Idag får jag sota för de med en sjuk träningsvärk.

Annars hoppade jag bara in i duschen och skrubbade bort  nästan de sista av grekland med socker och olivolja. Fy fan så jag har sett ut. usch !

Igår i skolan stod jag som linas modell i ett projektarbete vi håller på med och såhär såg de ut !Foto: Joacim Berge

Idag var de upp tidigt som vanligt. Har dock börjat äta en otroligt bra frukost så nu håller jag mig helt okej mätt fram till lunchen. Denna frukost består av Fiberhavregrynsgröt med jordgubbar och mjölk, ett kokt ägg och sedan ett glas vatten med färsk citron. Nu e de Goda vanor som gäller om vardagarna !!!

Idag hade vi samhälle, skolfoto och mentorstid.

Senare idag ska jag hänga med lotta men nu ska jag gå ner och kolla up något till mellis.

Pusssss <3

// Veronika


Om

Min profilbild

Veronika

Veronika heter jag och är 21 år. Följ min vardag som jag lever med min fästman i våran lägenhet i Stockholm. Jag bloggar om allt som faller mig in. Hoppas ni kommer trivas <3
RSS 2.0