Shopping och bio

Idag har det varit en heldag i stockholm. Vi har shoppat, ätit middag och gått på bio. En perfekt lillördag när det är lov och grejer !

Fick med mig ett par nya jeans och lite smink och sånt hem vilket var bra !

Min middag bestod av en himelsk oxfilé-pasta. mummmaaa
NJUTAR´N
När jag kom hem nyss så låg lillen och sov som om hon bad till någon slags gud höhö. Mitt fina lilla hjärta <3
Nu har jag hoppat i nattlinnet och ligger i sängen med biogodiset vid min sida. Till detta blir det OC och sedan kuddby.

Puss och kram <3

// Veronika

Sportlovsdagar

Här rullar dagarna förbi. I söndags mötte jag upp lotta i stan för att ta en promenad vid vattnet och njuta av solen. Annars spenderade vi kvällen i källaren med Frida och massor av prat. När vi vaknade i måndags gick vi hem till Frida där vi kollade Grekland bilder ( hade ju inte sett hennes och herreguuuuuuuddddddddddddddd vad sjuka bilder det fanns ) och så hjälpte vi henne att plugga.

Efter det blev det middag hos lotta och och mys i soffan innan vi slumrade i hennes säng. Idag har vi chillat i soffan hela dagen. Lagat good lunch och suttit ute i solen och myst av värmen för mot huset var det 17 grader och ingen vind !!!!! så skönt.Nu är jag hemma, lyssnar på skön musik, drömmer mig bort och tänker way för mycket saker. Ska hoppa in i duschen och sedan bara kolla oc och bomba kroppen med vitaminer för att bli helt frisk snabbare.

Hoppas alla har det bra <3

// Veronika

Godmorgon söndagGodmorgon !

Har sovit riktigit bra inatt. Men ändå lyckas jag aldrig bli riktigt frisk. Dör på det, jag vill ju träna !!!!! Igår stannade jag iaf hemma hela kvällen, låg i mammas knä i soffan under filtar och med popcornskål(ar) på magen framför melodifestivalen. Skönt. Annars låg jag bara uppe till sent och grät till OC. Inser hur fruktansvärt mycket som kommer att förändras med tiden, läskigt.

Anyway, ska nog hoppa in i duschen nu och sedan ska jag förhoppningsvis träffa Lotti och Frida.

Ingen söndagsångest idag inte. Hoppas alal får en fin och härligt solig söndag !

Puss <3

// Veronika


Om

Min profilbild

Veronika

Veronika heter jag och är 21 år. Följ min vardag som jag lever med min fästman i våran lägenhet i Stockholm. Jag bloggar om allt som faller mig in. Hoppas ni kommer trivas <3
RSS 2.0