You are the reason I go on

Tjollaaahoppp bloggisshhh

Imorse var jag faktiskt inte helt död när jag gick upp, dock helt död på bussen men de e ju aningen skönare än att vara död när man måste klä på sig och fixa sig. På bussen kan man ju sova.

I skolan var jag på möte i 1 ½ timme först och sedan rullade jag permanent på frisören. Sen gled jag hem till s-tälje och mötte upp åsa och lotta, fick min plånbok och köpte dom bästaste skorna som mina ögon någonsin skådat. Jag är lycklig enda in i själen, for real. Vad ett par skor kan göra huh? åhh <3Okej mycket snyggare i verkligheten på, faktiskt. Min nya kärlek <3

Ikväll har jag vart på affären med evelina, lyssnat på musik och sitter nu och äter jordgubbar. Lider förtillfället av den fetaste huvudvärken man kan tänka sig. Men snart kommer min lillasyster upp från tvättstugan och hon har tvättat mina lakan så jag ska strax bädda ner mig i varma, go luktande, mysiga lakan och hoppas att huvudvärken försvinner.

Puss och Godnatt <3

// Veronika

Måndagar......, inga ord !

Finner inte ord för hur konstiga mina måndagar ALLTID lyckas bli. De ligger nästan ren hat över måndagar, någon slags hatkärlek.

Började med att jag klev upp som en zombie, mer död en levande och käkade frukost. Satte sedan på mig en waaay förstor gamal tjocktröja och med smutsiga tights. Jag orkade liksom inte bry mig så tidigt på morgonen och jag höll på att bokstavligen frysa ihjäl.

Fortfarande död tar jag mig till bussen för att sedan sitta på 3 timmar natur B med massor av snyggt klädda tjejer från min skola. Sug mitt liv vad jag hatar naturen !!!!

På rasten så kom iaf min lärare och sa att hon hade en present till mig och så kom hon tillbaka med ett kuvert med 3 biobiljetter. De gjorde min dag !!Sedan var de lunch där jag dränkte mintunnbrödsrulle med keso och sedan efteråt insåg att jag inte alls kan äta keso. Fick plocka bort typ all sallad som hade fått keso på sig och sedan hugga in. Torrt och gott. Efter de så hade vi materialkunskap. Skulle göra brasilian blow out på bella och de gjorde jag, tills fönen började ryka och satte igång brandlarmet,utrymmde skolan och allt. Sprang ut i förkläde och tishirt och fick frysa. Heja heja vad allt går vägen för mig ibland !

Direkt till träningen efter skolan som gick bra. Alltid lika skönt att få köra gärnet på måndagar. Då äre nämligen jympa som gäller, med styrka och kondition. De bästa är att jag nu redan efter 3 veckor med gymkortet känner så stor skillnad. Min kondition är bättre, jag kan göra fler armhävning( blir chockad själv då jag knappt kunde göra en innan ) och hur bra och pigg man blir ( okej inte i morse, stort undantag för måndagsmornar hehe ). Jag kanske inte ser så stor skillnad ännu, men jag känner och de är ju huvudsaken ! Dessutom har jag 5 månader kvar till mitt mål så jag tror detta blir bra !FUCK YOU måndag. Nu är de en vecka kvar !!!

Vill nog inte säga mer idag. Ska dricka upp mitt te och sedan sova, känns som en bra idé helt enkelt.


Puss och Godnatt <3

// Veronika

Du är värd så mycket mer


Igår Var jag barnvakt till lillen och hade middag med mina fina småsystrar som så gärna vill vara med på bild. Myskväll med andra ord. Frida och Lotta joina mig inatt också vilket var nice.

Idag har jag vart på stan en stund och sedan har de inte hänt så mycket mer. Ska strax göra mig en smothiee innan träningen ( Ska gå dit !!! ) som är spinning ikväll. Och sedan blir de hem för varma mackor.

De va deeee soooo long, Pussssssssss <3

// Veronika

Om

Min profilbild

Veronika

Veronika heter jag och är 21 år. Följ min vardag som jag lever med min fästman i våran lägenhet i Stockholm. Jag bloggar om allt som faller mig in. Hoppas ni kommer trivas <3
RSS 2.0