Roadtrip

Nu e jag hemma och packar. Ikväll ska vi äta tacos och sedan ska jag ta med mitt (stora) pick och pack och åka till lotta. Imorgon drar vi på roadtrip med stopp i hennes sommarstuga. KÄNNS.OTROLIGT.VÄLKOMMET.
 
 
 Vi driver inte alls?höhöhöhöhöhöhö
 
Nä nu ska jag packa klart, vet inte vad jag ska ha med mig baraaaaaa alltid lika svårt !
 
Ses när jag är hemma igen. Puss <3
 
 
// Veronika

Swedish house mafia

Har idag köpt biljetter till SWEDISH HOUSE MAFIA, GAAAAAAAAAAH SÅ SJUKT! Jag och linda satt framför datorn och panikade klockan nio imorse för det enda som kom upp när man skulle köpa biljett var: "Fel på sidan". Men tillslutkom vi fram och fick våra biljetter!!! Så då åkte vi och köpte tårta för att fira, haha. Åkte till fias jobb och bjöd henne på lite och sen till matildas jobb och bjöd på lite. EN VÄRD SAK ATT FIRA. Så nu är det bara att vänta i fem månader sen är det dags. Men innan det ska jag, rebecca, malin, emma och ellen på Lady Gaga och det är ju inte helt fel det heller!
 
 
 

Det enda sättet att leva länge är att åldras

Hallojj!!
 
Idag har vi varit iväg på 70 års kalas på landet. Evelinas farfar janne fyller 70 år idag så vi har varit där och uppvaktat ! God mat och tårta och så självklart mysigt sällskap.
 
Just nu sitter jag hemma och planerar våran kommande roadtrip. Ska bli heeeeeeeelt okej nice att bara dra iväg med vännerna, på någotvis flyr man sina tankar om livet om man slipper sitta hemma och grubbla i regnet eller åtminstone kan man diskutera det med människor i samma sits alltså mina fina fina tjejer !
 
 
Har liksom ganska svårt att gå vidare efter den här dagen. Trode aldrig det skulle bli så svårt och jobbigt och jag har nog aldrig tänkt och grubblat så mycket som det två senaste veckorna och då ska man veta att jag är en riktig tankemänniska. Jag måste bara acceptera och försöka, men ger det lite tid !
 
Men nu ska jag nog koka te och grubbla vidare, Imorgon har jag tandläkaren i nykvarn 10.30..............
 
Puss <3
 
// Veronika

Om

Min profilbild

Veronika

Veronika heter jag och är 21 år. Följ min vardag som jag lever med min fästman i våran lägenhet i Stockholm. Jag bloggar om allt som faller mig in. Hoppas ni kommer trivas <3
RSS 2.0