Livet är det som pågår medan vi funderar på vad livet är

Dagarna rullar på som vanligt och det är praktiken som tar all min tid just nu. Alltså har jag inte så mycket kul att dela med mig av. Igår efter praktiken mötte jag dock upp Lotta och Frida och så gick vi och åt mat och sedan blev det bio. Vi såg Hungerspelen och den var så jävla bra. Helt stört bra faktiskt. SE DEN !



Jag fick faktiskt boken för ett år sedan när jag fyllde 18 av min moster och jag har försökt läsa den flera gånger men liksom inte kommit någonvart för att jag inte fattat. Men nu när jag har kollat på filmen kommer jag nog kunna läsa den så jag ska ge det ett försök. Jag tror jag analyserar för mycket. Som tex att jag inte riktigt fattar vad det är för värld eller när det ska utspela sig, för det är så fattigt och det hela är ju en så sjuk grej som aldrig skulle kunna hända nu samtidigt som det känns som framtiden med massor av onaturliga saker. Ska nog sluta tänka, men jag tror iaf att det är anledningen varför jag har svårt att kolla på vissa sortes filmer. För att jag helt enkelt går för djupt in i det.




Frida hade bilen i östertälje men vi var ändå hemma halv 1 eftersom bion gick så sent !



Nu när jag har kommit hem har jag bara hunnit med en dusch och middag. Jag är helt slut efter lite sömn inatt och en heldag på salongen så jag ska faktiskt bädda ner mig och fara till kuddby.

Imorgon blir det salongen till 3 och sedan gymnastik hela kvällen.

Godnatt <3

// Veronika

En ny vecka !

Hade ju bestämt mig för att gå upp och gå ut och gå i morse innan frukosten så hade ställt klockan och allt tidgare, men när jag vaknade i morse var jag mer död än levande och sköt fram klockan till den vanliga tiden och sket i prommisen, ajsing ajsing !

Dagen på salongen var bra. Mycket folk och full rulle. Blev lunch med steffi och bella också i gallerian. Kött,pommes och bea var grejer det och sedan solade vi en stund i solen.

När jag kom hem blevre käk och nu har jag precis kommit hem från en löprunda. 3 varv runt scaniasjön och sedan situps,armhävningar och plankan i gräset. Ni förstår inte hur skönt det var att kasta sig i gräset med armarna över huvudet och en kooolsvart himmel över sig efter dom 3 varven. Mjölksyran pumpade satan och jag var lika svettig som......den svettigaste människan i världen gånger tusen eller nått. SÅ.JÄVLA.VÄRT.



Dessutom toppade jag det hela med att gå alla trapporna upp, det svider bra i rumpan det haha. Nu kan jag lägga mig ner och känna mig nöjd.


Har precis glidit ner i nattlinnet efter en dusch och ska nu strax bädda ner mig. Imorgon blire salongen igen och sedan tror jag att jag och frida ska på bio på kvällen och se The hunger games.

Godnatt <3

// Veronika

Tullinge trupp cup

Igår när jag skulle till gymmet insåg jag att mitt gymkort låg i mina träningsbyxor som var hemma hos lotta. Fick bli en powerwalk till havet för att där ta av sig till t-shirt och ligga helt ensam på stranden, känna solen i ansiktet, sanden mellan fingrarna och bara drömma mig bort. Tror jag somnade ett tag till och med, men sen blev det en PW hem också !

Hemma sedan väntade det kalas för nicklas, så gäster och god mat stod på schemat. Helt okej. Vid 9 tog jag dock bussen hem till lotta för att ligga och såsa i soffan och sedan slagga. Det var upp vid kvart i 6 i morse och sen var det tävling. Tjejerna var sååå jäääkla duktiga att jag ville gråta av stolthet, ingen medalj men riktigt grymma var dom <3

'

Har massor av bilder från dagen men jag avvaktar att lägga upp bilder på tjejerna fören jag vet att det är okej och så.

När jag kom hem idag från tävlingen så har jag mest glidit omkring tills jag tog mig i kragen och tog en härlig promenad till gymmet för ett spinningpass ( mördarpass, fyyfadderullan vad svettigt det var. Halkade typ i min egen svett när jag klev av cykeln hehe ) och sedan den härligaste kvällspromenaden tillbaka. I endast tjocktröja och med solbrillorna på näsan. Det var skönt det !

Väl hemma har jag ätit våfflor och sedan tagit en välbehövlig dusch och ska nog nu hämta lite frukt för att kanske kolla någon film i sängen. Ska försöka mig upp på en morgon promenad innan frukosten i morgon så vill gärna vara pigg. Nu taggar jag sista veckan på praktiken, hejja hejja !!!


Puss och godnatt <3

// Veronika

Om

Min profilbild

Veronika

Veronika heter jag och är 21 år. Följ min vardag som jag lever med min fästman i våran lägenhet i Stockholm. Jag bloggar om allt som faller mig in. Hoppas ni kommer trivas <3




RSS 2.0