En ny vecka !

Hade ju bestämt mig för att gå upp och gå ut och gå i morse innan frukosten så hade ställt klockan och allt tidgare, men när jag vaknade i morse var jag mer död än levande och sköt fram klockan till den vanliga tiden och sket i prommisen, ajsing ajsing !

Dagen på salongen var bra. Mycket folk och full rulle. Blev lunch med steffi och bella också i gallerian. Kött,pommes och bea var grejer det och sedan solade vi en stund i solen.

När jag kom hem blevre käk och nu har jag precis kommit hem från en löprunda. 3 varv runt scaniasjön och sedan situps,armhävningar och plankan i gräset. Ni förstår inte hur skönt det var att kasta sig i gräset med armarna över huvudet och en kooolsvart himmel över sig efter dom 3 varven. Mjölksyran pumpade satan och jag var lika svettig som......den svettigaste människan i världen gånger tusen eller nått. SÅ.JÄVLA.VÄRT.Dessutom toppade jag det hela med att gå alla trapporna upp, det svider bra i rumpan det haha. Nu kan jag lägga mig ner och känna mig nöjd.


Har precis glidit ner i nattlinnet efter en dusch och ska nu strax bädda ner mig. Imorgon blire salongen igen och sedan tror jag att jag och frida ska på bio på kvällen och se The hunger games.

Godnatt <3

// Veronika


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Veronika

Veronika heter jag och är 21 år. Följ min vardag som jag lever med min fästman i våran lägenhet i Stockholm. Jag bloggar om allt som faller mig in. Hoppas ni kommer trivas <3
RSS 2.0