Härlig torsdag !

Vilken härlig torsdag jag har haft !

Började morgonen med sovmorgon till klockan 8 och då blev det en morgon promenad. Sedan åkte jag hem till min lärare där vi lagade lunch tillsammans allihopa,åt godsaker och bara pratade. Vi gav henne även ett jättefint rock by sweden halsband. Hon älskar det märket och använder bara smycket därifrån typ så nu fick hon ett av oss och hon blev jätte chockad men glad vilket var kul !
När vi drog sen så åkte jag till stan och mötte Lotta och Bella. Jag köpte klänning till Lotta och Fridas student och sedan så handlade jag lite behövliga saker och present. Efter det gled jag till nykvarn för gymnastik och sedan fick jag skjuts hem av maddes pappa hela vägen. Dö skönt !Nu har jag och nicklas jagat geting i mitt rum ett tag och nu jävlar är den feta jäveln död. Hatar sommaren på det viset eftersom att man måste ha fönstrena öppna för att det blir så varmt men då attackeras man ju istället av hela zooet om nätterna. Hua hua !

Nu ska jag tömma datorn på alla bilder och dokument och allt annat och föra över det på servern. Imorgon måste jag lämna in min dator så ska dom tömma hela alltet och kolla den innan jag efter studenten får hämta den. Kommer alltså lida utan dator ett tag. Ska dock på någotvis försöka blogga ändå.

Godnatt <3

//Veronika

Veronika

Idag var sista samhällslektionen och på den så fikade vi och satt bara och pratade.Ingen kan förstå vad jag kommer sakna min klass. Det skär så jävla mycket i hjärtat att veta att jag inte kommer få komma till skolan varje dag och få träffa dessa fina människor. Det gör så ont !Efter skolan har jag varit hos tandläkaren. Lagom trött på det nu, men nepp än är det inte över.....

Nu har jag precis ätit middag och ska strax promenera bort till gymmet. Behöver pumpa ut mina tankar lite känner jag.Så ska bara smälta maten lite och byta om och sedan ska jag traska iväg. och inte att glömma idag är det Veronika dagen, så grattis mig själv på namnsdagen. Hörs sen !

Puss <3

// Veronika

En tår nedför kinden rann, lite kärlek, och den försvann

Även fast jag hade sovmorgon imorse så vaknade jag helt slut och trött. Hade sovit i 10 timmar ju ! Hade kund i skolan och fick bossa över en etta som skulle lära sig av mig. Kan inte förstå hur lite man kunde i ettan....

Tänkte dra iväg på jumpan som jag går på varje måndag. Nu är det sommar så då har dem flyttat ut den till utejumpa. Men köerna på motorvägen var så långa att jag missade min anslutningsbuss och när jag väl kom hem orkade jag inte stressa. Kanske ändå är ganska bra eftersom jag fortfarande är lite trött och hängig. Hoppas jag inte håller på att bli sjuk !


Lite såhär känner jag mig idag :Därför sitter jag nu med täcket och datorn i sängen. Har lite mörkchoklad att äta och ska dricka några koppar te ikväll. Skönt att känna känslan av att jag inte måste göra tusen saker när jag är såhär trött. I vanliga fall hade läxhögen väntat och inte alls brytt sig om att jag är trött. Ska bara vila upp mig hela kvällen och mysa. Det är ju mysväder ute !Hoppas ni alla andra mår bra. Och glöm inte att lyssna på kroppen !

Puss och kram <3

// Veronika

Om

Min profilbild

Veronika

Veronika heter jag och är 21 år. Följ min vardag som jag lever med min fästman i våran lägenhet i Stockholm. Jag bloggar om allt som faller mig in. Hoppas ni kommer trivas <3
RSS 2.0