Äventyr

Idag har vi varit på Äventyr. Har ätit lunch hos Julia och sedan tog vi pluss Lisa och Lotta oss mot tyresö och inzo för att shoppa lite på deras lager.
 
 
* Torrschampo
* Värmeskydd
*Hårbutter /inpackning
* Glitterspray tll halloween på lördag
*Aroganoil
* Anti frizz kräm
* Väteparoxid till ögonbrynsfärg jag har hemma

Fick med mig allt jag behövde förut deras hårspray som var slut på lagret. Attans !
 
Nu har jag kommit hem efter att ha häng hos Julia för middag och chill. Nu tänkte jag slå på en film och bara mysa. Är så slut i ryggen att det är sjukt.
 
Puss<3 
 
// Veronika

Darkness

Dagen blev ändrad. Blev ingen promenad utan jobb istället. Var dock inte alls jobbigt, hade bara två tjejer att gosa med hela dagen och jag la mig i soffan framför en film med en kopp kaffe i handen medan dem klarade sig väldigt bra att leka på egenhand. Så åt vi pannkakor och bara myste !
 
När jag kom hem så har jag chillat,duschat och nu ätit mat. Ska strax ta mig till nykvarn för att gå till rebecca och titta ensam mamma och sedan ska jag sova hos Lotta. Imorgon ska jag,Julia och Lisa åka till Inzo och shoppa massor hårprodukter då det börjar bli tomt på hyllan.... och sedan ska vi äta och umgås. Mycket bra !
 
 
För att världens bästa Lisa har flyttat HEM igen.
 

Nu ska jag ta mig ut i stormen och mot bussen. Hörreeesss så att säga!
 
Puss <3
 
// Veronika
 
 
 
 
 
 
 

Godmorgon världen

I lördags åkte jag hem till Julia och hängde med film och godis och när vi vaknade på söndagen fixade vi oss och åkte och hämtade saker hos Ellinor och efter det handlade vi ingredienser till att göra wok. Färska grönsaker,nudlar och färskkyckling. Med det pick o packet drog vi till Johannes och hjälptes åt (läs: Johannes jobbar heltid som kock, han lagade ) att fxa maten och det vart så gott att jag ville smälla av.
 
Hängde hos honom hela söndagen och sedan åkte jag hem och chillade med mina systrar.
 
 
Nu har jag precis vaknat. Ser att det lyser ganska grått in på rummet så antar att det inte är så bra väder. Ska iaf äta frukost och kanske ta mig ut på en kortpormenad. Har ju inte tränat sen ryggen hände så börjar springa lite myror i benen !
 
Sen får jag se vad som händer. 
 
Puss och kram <3
 
// Veronika

Om

Min profilbild

Veronika

Veronika heter jag och är 21 år. Följ min vardag som jag lever med min fästman i våran lägenhet i Stockholm. Jag bloggar om allt som faller mig in. Hoppas ni kommer trivas <3
RSS 2.0