Call me when you need a friend

Åkte upp till stan igår och köpte nya skor och en tröja som jag kan visa sen. Efter det åkte jag hem till Julia och åt ostbågar och drack cola i soffan framför X-factor. Gaaaanska mysigt en grå lördag ! Sedan så åt vi mysig middag och så hängde v några stycken hos henne innan vi drog vidare tll hellströms där vi mötte upp några vänner och senare på kvällen drog vi till blå och dansade gärnet.
 
 
 
Imorse rullade jag och Lotta från Julia redan vid 9 efter 4 timmars sömn eftersom att vi behövde ta oss till nykvarn. Jag chillade en stund hos frida då innan gymnastiken.
 
Nu har jag ätit och duschat och ligger nerbäddad i sängen. Ska koka te om en stund och kolla något glee avsnitt innan sovdags. Imorgon ska jag köpa nytt gymkort så då blire andra bullar!
 
Godnatt <3
 
// Veronika
 

A lonely september

 
Godmorgon nästsista dagen i September !
 
Igår jobbade jag stängning och var alltså hemm strax efter 7 helt slut. Hoppade direkt ner i pyjamasbyxorna och åt sedan tacos. Annars låg jag mest i soffan och glodde på tv.
 
Idag vaknar jag upp med huvudvärk. vill tydligen aldrig försvinna ! Men så fort jag är helt frisk ska jag återuppliva mitt gymkort och så ska jag träna som aldrig förr och äta huuuuuuuuuur mycket som hällst !!!!!!!!!!!!!!!!!
 
" Man ska träna för att det är rolgt och för att må bra och man ska äta för att det är livsviktigt och och gott att prova på nya recept. Blir man för manisk kommer man snarare hamna i ett farlgt beteende och det kan bara bli fel " Så skriver www.ptfia.se på sin blogg och jag tror det stämmer så jädra bra.
 
 
Såhär vill jag känna igen.
 
 
Nu ska jag nog klä på mig och fixa mig och dricka upp mitt te. Ska åka in till stan och köpa skor och sedan ska jag nog hänga med Julia.
 
Puss och Kram <3
 
// Veronika
 

Today´s

 
Kör en dagens klädsel såhär på kvällen. Har gjort ärende på banken och hängt med frida på äventyr. Nu ikväll har jag som varje torsdag spenderat ungefär 4 timmar i hallen och gymnastik.
 
Har precis hoppat ur duschen och har krypit ner i sängen. Imorgon är det upp för jobb igen, slutar 18 imorgon så måste sova strax och ladda med energi. Sen är det fredag !
 
Puss och Godnatt <3
 
// Veronika

Om

Min profilbild

Veronika

Veronika heter jag och är 21 år. Följ min vardag som jag lever med min fästman i våran lägenhet i Stockholm. Jag bloggar om allt som faller mig in. Hoppas ni kommer trivas <3
RSS 2.0