Don't wish for it, work for it!

 
Hemma efter träning och här har ni lite inspiration. Imorgon blir det jobb och sedan ett pass armar och mage. Just nu e min rumpa och mina ben döda så ska strax duscha och sedan är det godnatt som gäller,
 
Puss <3
 
// Veronika
 
 
 

Don't wish for it, work for it!

Några dagar har passerat medan det ekat tomt här. Ska updatera lite nu hade jag tänkt !
 
För några dagar sedan klippte jag mormor och fikade länge på kvällen. Det var supermysigt.
 
 
I fredags jobbade jag sent och sedan gick jag till Lotta där Åsa hämtade upp oss med bilen så åkte vi till Julia på middag. Det bjöds på tacos och massor av skratt innan Lotta och Åsa åkte hem och vi andra drog oss in till centralen för att möta upp Frida och dra vidare till Tivoli. Får sådan himla bra känsla på det stället. Har så sjuka minnen från en galen sommar där.
 
 
På lördagsmorgonen handlade jag och Frida pizza och sedan åkte hon hem. Då tog jag och Johannes det mest lungt, lagade mat, möblerade om,lyssnade på musik och dansa vals höhö. På kvällen kollade vi melodifestivalen med glass och godis och sedan somnade jag i hans famn i sängen framför en skräckis.
 
 
Sista bilden är absolut bara för att skryta om våra lårmuskler, jupp jupp
 
Sedan i söndags så var vi till uppsala för att kolla när Lovisa tävlade DM. Och dem gick vidare till RM !!!!!
 
Igår måndag jobbade jag till halv 5 och sedan åkte jag och Frida och tränade. Idag har jag städat rummet,diskat och fixat garderoben samt hunnit med både frukost och lunch.
 
Ska strax promenera ner till Vårdcentralen där jag ska ta sista cancersprutan. Fyfan... jag som nästan svimmade efter den andra, hur ska detta gå?
 
Efter det väntas iaf spinning.
 
 
Hej hå nu ska jag gå.
 
Puss <3
 
// Veronika

ONSDAG

Sov hos Lotta inatt ( stackarn har hostat henne i öronen hela natten) och gick sedan upp för jobb medan hon sov kvar. Jobbade mellan 8 och halv 5 och då bar det av till stan för att fixa ett ärende och sedan hem för mat och efter det tog jag mig hem till mormor. Klippte henne och stannade sedan lääänge för fika och massor av prat.
 
 
Men så kommer vi till den här rackarns snön. Älskade snö, jag gillar dig, du är vacker,du lyser upp och du är rolig att leka med. Men varför? varför jävlas du med en sådan klumpig person som jag och gör att jag vurpar gång på gång på gång.....? Jag e trött på att ligga med snoken i vädret, dyngsura kläder och skadade fötter. De e inte kul länge !!!
 
För att inte tala om hur jobbig du är att gå i ! För varje steg jag tar framåt så glider jag ungeför två steg tillbaka. jaja jisses amalia, lite sommar på detta !!!
 
 
 
Nu sk jag faktiskt gå och lägga mig. Lånng dag imorgon med både jobb, ärenden,tvätt och gymnastik.
 
 
Puss och kram <3
 
// Veronika

Om

Min profilbild

Veronika

Veronika heter jag och är 21 år. Följ min vardag som jag lever med min fästman i våran lägenhet i Stockholm. Jag bloggar om allt som faller mig in. Hoppas ni kommer trivas <3
RSS 2.0