rain

Äntligen är mobilen tillbaka och jag tänkte uppdatera er med lite bildet från senaste tiden !

Lite mer norrland.


Idag fick jag besök av familjen och mormor.


Vi fick en brödrost i inflyttningspresent och blommor. Tack för det !

Annars lider jag mest av jordens äckligaste träningsvärk i armarna och ryggen. Kan inte räta ut armarna helt. Idag var det ett benpass och sedan laxsallad med qinoa till middag. Mums !


Nu blir de nog snart en film och kvällsmat. puss /v

Söndag

Hemma från norrland i fredags. Vårdecentralen i lördags ( puckade människor som inte lyssnar ) och sedan mysdag hemma och fira johanna som fyllde 20 på kvällen hemma hos henne, Trevligt !
 
Idag är Johannes iväg och jobbar. jag ska träffa upp lite vänner för en dag på Grönalund. Obligatoriskt för en sommar tycker jag !
 
 
 
Men först ska jag äta upp min gröt och sedan träna lite på yogabollen. Har ju absolut noll energi om dagarna eftersom att jag har något skit i kroppen som ingen orkar kolla upp ordentligt utan ger mig pencillin direkt. Johannes bokade tid åt mig på ett annat ställe där dom tydligen skulle vara jätte bra till nästa vecka så jag hoppas att dom lyssnar på mig och hjälper mig !!!
 
Annars så fick jag och Johannes super roliga förlovningspresenter igår av LIna ! Hahahha åhh världens bästa hon ! Om någon dag får vi tillbaka ringarna och då ska jag fota dem bättre :)
 
 
 
Näää nu ska jag fixa lite här. Puss <3

Dagen i bilder - norrland

Fjällvandrat i 6 timmar idag. Nu har vi ätit middag och snart börjar matchen. Puss

Om

Min profilbild

Veronika

Veronika heter jag och är 21 år. Följ min vardag som jag lever med min fästman i våran lägenhet i Stockholm. Jag bloggar om allt som faller mig in. Hoppas ni kommer trivas <3
RSS 2.0