Godnatt

alltså vilka dagar ! Har legat hemma med magsjuka och spytt sen i onsdags. Men nu är det över som tur är.

Annars rullar dagarna på och månaderna bara flyger förbi. Sista månaden i sverige nu för sedan är de två månader i thai som gäller. Längtar så galet ! har dock börjat få resfeber, så mycket som ska fixas innan. Måste köpa lite bikinis, underkläder samt massor av solkräm och tunna kläder. Även lite flipflops och ballerinas !

så ska jag vaccineras, jobba och hinna träffa familj och vänner innan jag åker !Hit ska vi !

Nu har jag duschat och sks strax koka te. ögonen är svåra att hålla öppna men klockan 8 äre ensam mamma söker så bara att vara vaken :)

puss

Min helg

Här får ni ett smakprov på min otroligt sköna helg.
Nu står min man i duschen och jag har krypit ner i soffan igen. Blir snart lite mera greys och ska försöka vara uppe lite sebt. Imorgon är det nattvecka igen ! och dagen startar med ett pass med min PT. Kommer väll antagligen dö...

Puss och kram

Sena nätter och långa dagar

Snart ska jag blogga ikapp det senaste veckorna. Ska visa massor av snapshots från det senaste men det får tyvärr bli när jag köpt en ny sladd till mobilen då min försvann i flytten.... Ska försöka göra det så snart som möjligt !!!
 
Annars då? Här rullar dagarna på, vissa kämpigare än andra men som sagt det rullr. Sena nätter och långa dagar. CASH REALLY IS KING !
 
 
 
 
Men pengar är inte allt här i världen, Välmående är viktigt så i morgon tar jag helg halv 1 och det är jag så jävla värd !!! Ska sova som ett sviiiiin den här helgen, gå på bio ha middags dejter osv ! Känns som en mysig höst helg ! 
 
Det är helt enkelt bara kämpa på, lite mer än två månader kvar till THAILAND. Åker i slutet av November och blir borta hela december och första veckan i Januari. SKA BLI HELT UNDERBART ! Sedan så komer Lotta ner också två veckor så ska vi fira nyår tillsammans. Kan tiden springa fortare?
 
 
 
Sedan är det mer jobb och försöka ta körkort till februari typ och därefter väntar en London resa med Lotta. Älskar den staden så ska bli kul att åka dit med min girlfiend och bara shoppa och festa och mysa ! Sedan så planerar jag en två veckors resa till en stad i Afrika nästa sommar för att hälsa på i några barnbyar, känslomässigt jobbigt kanske men vill verkligen göra det !
 
Nästa höst har jag förhoppningsvis börjat plugga och kommit på vad jag vill bli. Good luck.... men det ska gå !
 
 
 
Nu har jag iaf städat hela lägenhet, dammsugit och tvättatgolven samt badrum så nu e det mysigt. Ska äta lite middag nu och sedan kolla på ett avsnitt av ensam mamma som jag missat pgr av jobbet.
 
Hjedåååååååååå
 
// Veronika
 

Om

Min profilbild

Veronika

Veronika heter jag och är 21 år. Följ min vardag som jag lever med min fästman i våran lägenhet i Stockholm. Jag bloggar om allt som faller mig in. Hoppas ni kommer trivas <3
RSS 2.0