Februari

Vi är inne i Februari månad. Jag tror jag blir galen snart !!!!
 
Söker miljarder jobb om dagen och ringer till iprincip alla affärer och dagis och jag vettefan allt. Jag har blivit inskriven vikarie på ett dagis iaf men risken fanns att man bara fick jobba någon gång i månaden så.... Inget att försörja sig på liksom.
 
Skulle verkligen behöva ett jobb nu. Men jag är så fruktansvärt trött på att bara kunna söka jobb jag inte ens vill ha och sedan sitta på någon intervju och låtsas att det är det man absolut vill jobba med. Jag är trött på att ljuga och önskar att jag bara kan få börja plugga snarast ( och att jag kommer in :S) så att jag kan få jobba med något jag vill jobba med och tjäna pengar.
 
Aja, det är bara fortsätta vara på och söka. Vet inte hur jag ska klara mig såhär länge utan att få in en lön? Men allt löser sig ju får man ju hoppas.
 
Till något annat så har vi fått våran nya spis/ugn och det e så najs.
 
 
 
Igår åt jag våfflor inne hos Jenny innan jag följde med Johannes till jobbet för att fixa lite och på kvällen blev det bio med Lotta och Frida.
 
 
 
Idag har jag sökt jobb, varit ute och gått runt årstaviken,tvättat kläder, och bakat semelbullar samt kanelbullar. Snacka om hemmafru !
 
 
Bara massor av dåliga mobil bilder men de får duga. Nu ska jag väll försöka hitta på någon middag....och sedan blir det lite hemmaspa och körkortsplugg. MMM hejja mig !!
 
Puss <3
 
// Veronika


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Veronika

Veronika heter jag och är 21 år. Följ min vardag som jag lever med min fästman i våran lägenhet i Stockholm. Jag bloggar om allt som faller mig in. Hoppas ni kommer trivas <3
RSS 2.0