Vilka är ni?

Hittade en så himla bra tjej som sjunger. Någon delade det på facebook och då kikade jag in för att se vad det var. Vilken tjej !! Jättebra röst och sjunger om någonting som jag tycker är så sjukt viktigt.
 
Hur kan man vara så rasitiskt elak och vilja kasta ut barn/vuxna och gamla för att dem inte ser ut som oss eller har samma bakrund. Dem flyr från krig och eländigheter ska vi neka dem då att komma hit där dem har chansen att leva ett tryggt liv? Jag hade iaf gjort allting för min familj och om det innebar att det blev krig och att min familj riskerades att dö så hade jag flytt och vilken mardröm det hade varit då om alla bara nekade än att få komma dit.
 
Nä skäms på alla som är så himla insnöade på att man ska ha vit hudfärg bara för att man lever i Sverige. Om det är så viktigt för dig så vad glad för att du har det då men skit i alla som inte har det. Vi är människor allihopa så vilka är vi att döma?
 
 
Ni borde verkligen ta er tid att lyssna på den här låten. Ni kommer inte ångra er !
 
 
 
 
 
Godmorgon iallafall, eller godmiddag kanske haha
 
Har startat morgonen med megafrulle och sedan jobbsök. Hoppas snart att turen vänder.... Sedan har jag köttat ben och rumpa på gymmet så nu kan jag ej gå. Skönt ;) Ska nu göra iordning lunch, blir nog att steka bacon och så sallad till. Måste även plocka fram kyckling till middag ikväll från frysen.Och så en dusch på det!
 
Vi hörs ikväll. Puss <3
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Veronika

Veronika heter jag och är 21 år. Följ min vardag som jag lever med min fästman i våran lägenhet i Stockholm. Jag bloggar om allt som faller mig in. Hoppas ni kommer trivas <3
RSS 2.0