Januari 2014

Nu är det 2014 hörrni !!
 
Fick en jättebra start på året. Middag hemma hos mig med Malin,lotta och bella. Tre rättters och det satt fin fint. Sedan hämtade Johannes oss och vi drog till zacke där vi firade in det nya året med dans,musik, snack och mycket trevliga människor. Själva tolvslaget firade vi på balkongen som han har ut mot vattnet, jättefint och jag fick min älskades nyårskyss.
 
 
 
Nu ser jag framemot 2014. Förtillfället ligger jag nerbäddad i soffan. Bebisgosade med keegan i förrgår och var på gymmet i går vilket har resulterat i feber. Fan säger jag åt det, men är väll bra att passa på nu när jag ej jobbar. Men segt är det.
 
Johannes är och hjälper william att flytta så jag har film och mörk choklad stund i soffan. Ikväll ska han spela poker så e forever alone, svin trist!
 
Jag tänkte att jag ska skriva lite om en sak som är ett hett diskussions ämne mig och mina vänner imellan. Hurvida du ska leva NU. Jag e så trött på att folk ska låtsas vara så jävla yolo, LEVA NU och uptäcka för nu e tiden i livet innan man ska skaffa barn,gifta sig, och då slutar ju livet ellerhur?! Alltså nej nej nej. HUR FAN KAN MAN TÄNKA SÅ?
 
Man ska resa, ha sett det och gjort det, du ska ha bestigit det berget och badat i det vattenfallet för annars är du ingenting? Hur kan vi säga så?
 
Hue kan vi säga eller yttra sig om att man inte är någonting om man inte gjort det, för alla vill inte ens bestiga ett fucking berg och alla vill inte upptäcka saker i andra länder. Det är faktiskt inte allas mål i livet, men helt plötsligt är det inte okej att tycka och känna precis som man själv vill?
 
Jag menar självklart inte att det är fel att vilja se världen, det är ju skitcoolt!!!! Men nu  handlar det inte längre om vad man vill. Nu handlar det om  att du ska ha bott i Australien och du ska ha backpackat i Asien punkt slut.
 
 
 
 
Alla tror att man måste hinna med så jävla mycket innan man får barn för då bara dör man inombords. Men för i helvete livet är ju inte slut för att du får barn, det är väll underbart? Du får nya vänner för livet att upptäcka saker med, och nu menar jag såklart inte heller att alla ska få barn för vissa vill ju verkligen inte. Men livet är inte över när du fyller 25. Du har iprincip levt halva livet när du e 50.
 
Så till alla som är så jävla yolo. Hur mycket tänker ni verkligen på att leva och uppskatta det ni har? Eller tänker ni mer på hur andra människor ska bli avundsjuka på det ni gör? Tänk på att leva nu inte betyder någonting annat än ta vara på det just den här dagen ger dig. För den kommer aldrig åter.
 
 
 
Så följ dina drömmar och gör så dom kommer i uppfyllelse, men tänk efter först noga om det är dina drömmar( asien,resa,bebisar,familj,storthus,europatrip,bo här,se det där) eller om du blir påverkad av vad alla andra vill.
Lyssna på DIG.
 
Själv drömmer jag just nu om ett jobb, om en stuga i fjällen och vita backar om en sommar med besök i lite olika europa städer, jag vill tex se rom, island,skottland och barcelona. Jag drömmer om en shopping resa till London igen, jag drömmer om att flytta till hus, att börja plugga och att gifta mig. Jag drömmer om friska familjemedlemmar och vänner, mysiga middagar och en feber som lämnar min kropp. Det drömmer jag om ;)
 
Med det sagt ska jag återgå till att göra ingenting. Önskar någon var hemma och kunde laga mat till mig men icke sa nicke.
 
 
Puss <3
 
// Veronika


Kommentarer
Postat av: åsis

Så himla bra skriver Veronika. Alla får göra som dem själva vill och glöm aldrig bort att följa DINA drömmar. Du är bäst, det vet du.
Vad säger du om Rom eller Skottland i sommar?! LOVE YOU

Svar: Tack Åsa, blir så jävla trött på allt himla grupptryck ibland. Jag är så glad för att du just nu håller på att förverkliga en av dina stora drömmar ! Du kommer få det så jävla bra men jag kommer sakna dig varje jävla minut ! Rom eller skottland i sommar SPIK ! JAG ÄLSKAR DIG MED <3
Veronika & Frida

2014-01-05 @ 17:48:51
Postat av: Lairama

Så bra skrivet.

2014-01-11 @ 21:44:48
URL: http://lairama.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Veronika

Veronika heter jag och är 21 år. Följ min vardag som jag lever med min fästman i våran lägenhet i Stockholm. Jag bloggar om allt som faller mig in. Hoppas ni kommer trivas <3
RSS 2.0