Endless summer

Jag skrev att jag skulle blogga i går kväll men så vart inte fallet. Tog tio bussen hem från lotta och jag somnade direkt när jag kom hem. Men nu ska jag nog ta och uppdatera lite ;)

I fredags  var vi på darin konsert och de var grymt ! I lördags kom robin och jesper och hämtade mig och vi åkte och hjälpte till på lions, sen efter de vart de fika på nyfiket och sen skjussade dem mig tillbaka till mormors affär =) Där fick jag lite mackor och sånt och sen gick jag, jossan och Paulina ut på stan med bössor och grejs. Vi fick in mycket pengar så de var bra!!! Efter de åkte jag hem och lagade pannkisar till mig och paulina och sen somnade jag i soffan i tre timmar, härligt !

På lördagskvällen åkte jag ut till frida och kollade på film med henne och rebecca ( eller snarare rebecca satt vid planket,frida somnade på soffan och jag och ellen kollade på svensson svensson ). Vi vaknade vid skaplig tid och klockan två var det kalas hos lotta med tårta och paket.

I går var de skola och lottas födelsedag så där vart de middag och film på kvällen :)

Idag var de också skola och jag fick äntligen tillbaka kurttan ( min datorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr )som jag saknat den ! Efter skolan har jag städat lite och sen kom lotta och frida hit. Nu har dem åkt och jag ska snart duscha och sen bara ta de lungt innan jag ska sova.

Tänkte hinna förbi banken i morgon innan skolan eftersom jag börjar tolv. Men dem öppnar inte fören klockan 10 och jag måste åka halv 11 så de blir lite knipigt. Varför öppnar dem så sent och stänger klockan 3?....Kanske den finaste klänningen någonsin.

Nej nu väntas duschen höhöh så time to go

Ha en fin kväll <3

// Veronika


Om

Min profilbild

Veronika

Veronika heter jag och är 21 år. Följ min vardag som jag lever med min fästman i våran lägenhet i Stockholm. Jag bloggar om allt som faller mig in. Hoppas ni kommer trivas <3
RSS 2.0