Mitt i veckan

Onsdag idag och vi är mitt uppe i veckan . Jag är sten dö på mornarna redan och fasar för hur vinter då kommer bli. Usch !

Idag var de samhällskunskap med ny lärare och hon verkar bra ! Hoppas de blir en kul kurs. Annars har vi bara haft mentorstid och efter de åkte hela klassen på ett studentmöte, och nu är våran skiva bokad och avtalet på skrivet !!!

Vi ska ha skivan på the bridge och innan middagen så ska vi hela klassen åka runt i rosa,guldiga och vita limmousiner en timme i stan och bara njuta en sista gång tillsammans!!! Sen blir vi avsläppta vid röda mattan som ska rullas ut utanför och där ska vi få ett glas champange innan vi går ner till middagen. Efter de blir de PARTY !!!!Nu har jag precis ätit pannkakor till middag och sak strax ta mig ut på en powerwalk. Där efter ska jag skriva en lista på allt som ska packas innan resan. Vi åker på tisdag till Grekland !!!!

Hare göttis <3

// Veronika

Om

Min profilbild

Veronika

Veronika heter jag och är 21 år. Följ min vardag som jag lever med min fästman i våran lägenhet i Stockholm. Jag bloggar om allt som faller mig in. Hoppas ni kommer trivas <3
RSS 2.0