Heeellllllllllllllggggg

Igår var jag på språng hela dagen kändes det som. Började med jobb, slutade 3 och gick då hem till Lotta. Plingade på med en tårta och ett champangeglas i handen, för hon fyllde nämligen 19 år igår !!!!!! Tårtan hade jag bakat själv och den smakade suuuper.Så vi fikade och sedan åkte vi med Sari och peter ut till det huset som dom kanske ska köpa. Där i trädgården har dom hästar i hagarna såklart och en är ginger och en hade dipdye  vilket vi tyckte var kul hahahaha
 


Sen när v kom hem igen så traskade jag iväg till hallen för att fixa i ordning inför träningen, sen var det gymnastik i 2 timmar och efter det fick jag vänta på bussen i en timme. Vet inte hur jag ska lösa det där. Träningen slutar 8 och bussen går 9. Det är redan mörkt ute men tänk när det blir kallt också?? hmm får se hur jag löser !
 
När jag kom hem igår var jag helt slut, helt slut i varenda del av kroppen. Har ju bara legat inne i sängen hela sommaren känns det som så är väll inte så van än med allt fläng. Därför passar det ju bra att jag är ledig idag och så är det fredag på det.
 
Ska fixa mig lite nu och sedan åka ner på stan, måste köpa busskort eftersom mitt går ut idag och sedan ska jag kolla runt lite. Ikväll ska mamma och nicklas ut och äta så vi systrar ska laga tacos och mysa.
 
Hoppas alla får en fin (regning) dag om inte annat en mysig fredag <3
 
// Veronika

Om

Min profilbild

Veronika

Veronika heter jag och är 21 år. Följ min vardag som jag lever med min fästman i våran lägenhet i Stockholm. Jag bloggar om allt som faller mig in. Hoppas ni kommer trivas <3
RSS 2.0