ÅRSRESUMÉ 2012

Efter att inte ha bloggat på ett bra tag av en anledning ska jag iaf försöka mig på en årsresumé som jag gör varje år.
 
2012 Where to start? Året som klingar " vafan gör jag" "What the fuck" " Det händer inte " och framför allt skriker det " ta tag i dig själv".
 
Låter bara negativt när jag skriver ner det, men året har inte varit dåligt, det har bara varit helt weird,konstigt och ja så himla konstigt helt enkelt.
Jag har lärt mig så himla mycket i år. Jag är en HELT annan människa nu än jag var för ett år sedan. Jag har gjort saker jag aldrig trodde skulle hända, jag har känt saker jag aldrig känt och fått uppleva saker som jag inte ens vågade drömma om. Samtidigt som jag inte alls kommer hissa 2012 till skyerna. Låt mig blicka tillbaka till hur det verkligen har varit......
 
 
Januari:  Skolan drog igång igen efter ett välbehövligt jullov. Vi kickstartade så ingen tid att vila fanns. Jag var en måndags hatare då jag hade långa dagar,äckliga lektioner och var alltid sjukt trött. Jag började gymma på friskis och spenderade ungefär all min vakna tid där. Närmare bestämt hela 14 gånger på 2 veckor. Jag blev gladare och starkare av det. Var inte alls mycket fest denna månad då jag bestämde mig för att köra all in om jag nu skulle träna så hårt. Vit månad med andra ord ! Annars gjorde vi saker så som att rensa lottas garderob, hänga (nykter) på strip och plugga tillsammans. Mina kläder var efter väder, varmt och bekvämt.
 
 
Februari:  Efter en månad utan fest startade jag Februari med att åka på en såå himla spårad kryssning med klassen. Resten av februari innehöll ännu mer party, middagar,myskvällar,bio tittande,promenader,solande och såklart höll jag i träningen. En månad där allting handlade om att leva i nuet för mig vilket ledde till både det ena och det andra. Jag ville njuta av alla dagar och inte blicka framåt, och det gjorde jag minst sagt.
 
 
Mars: Mars är månaden då Frida tog körkort, alla studentskivor drog igång och jag fyllde ett år äldre. Nämligen 19 bast som firades hårt med 3 rättersmiddag hos mig med lekar och annat kul inna en otroligt rolig utgång. Grymt bra födelsedag hade jag. Det var mycket att kämpa med i skolan och jag kämpade även mycket med mig själv, försökte njuta av nuet, leva efter bra textrader och stressen inför studenten infann sig. JAG.VILLE.INTE.SLUTA.SKOLAN. Klädde mig inte alls speciellt roligt och gled mest med.
 
 
April: Nu gjorde jag allt för att inte hamna efter i skolan och bygga upp en hög och jag lyckades plugga tillräckligt mycket till bra betyg. Vi firade påsk, hade våran egen skiva som jag måste säga var den bästa skivan jag varit på, grymt bra. Fick hem studentmössan, åt bra frukostar för att orka allt, tränade och gick på ännu fler skivor. Det blev inte mycket sömn i april !
 
 
Maj: I bloggen skriver jag " maj 2012 skriver historia" och det stämmer. Fan vad jag mådde bra i maj. Jag gjorde klart ALLT som hade med skolan att göra så jag kunde börja njuta av tillvaron och det är jag så glad över. Maj bjöd på värme och solsken och jag tog av mig alla kläder efter en kall vår. Vi hade mösspåtagning som kan vara den roligaste dagen det här året. Vi kände av att vi snart skulle skiljas och vi blev grymt sentimentala. Det liksom vilade i luften. Våran bästa lärare bjöd hem oss till henne på mat och vi skålade för 3 sjukt bra år tillsammans. Jag njöt av värme,första grillkvällar,valborg, lovisa konfirmerade sig och paulina fyllde år.
 
 
Juni: Jag lämnade den hektiska våren bakom mig för att glida in i juni månad som innebar studenten. Vilken jävla dag det var !!!! Så otroligt high on life!! Sedan tog ju Lotta och frida också studenten, vi solade och badade och firade midsommar som var himla lyckat med middag och lekar. Spenderade dagar på lottas terass och kvällar i källaren eller ute på nattliga äventyr.
 
 
Juli: Månaden som stavades F.E.S.T. Galna och spårade utgångar var det gott om speciellt på klubben sommar. Vi hängde på Linas balkong, drack vin på min balkong, jag var hemma själv, hade myskvällar när vädret svek, vi åkte på roadtrip, gick på allsång, åt mys frukostar, var på grönalund, badade jacuzzi och sa hejdå till Malin som lämnade oss för USA.
 
 
 Augusti: Jag började känna efter hur jag mådde och insåg att jag inte var speciellt glad. Följde med familjen ut till stugan för att koppla bort tillvaron för några dagar och bara ta det lungt med god mat och natur. Stressade över jobb, lotta blev 19 och vi peppade varndra på kvällarna med mysiga middagar. Vi sög ur det sista av sommaren med att picknicka på nätterna och jag kände mig mest som en hemmafru där jag gick runt i förkläde och gjorde egen gjort musli. Gick långa promenader ungefär hela tiden och började att äta lite nyttigare igen efter en osund sommar.Gick på pride och i slutet av augusti började jag på mitt jobb på björkestaskolan.
 
 
September: Här osar det jobb,jobb och mera jobb. Jobbade himla mycket i September och var jag inte på jobbet så var jag på gymmet. Drog verkligen igång träningen igen efter sommaren och fick mer energi tillbaka. Jag picknickade med Åsa, hade mycket gymnastik och festade.
 
 
Oktober: Innefatatde också massor av träning, skadade dock ryggen i slutet av månaden då jag fick ryggskott så då var jag sängliggandes vilket var hemskt. Det var mycket " försöka ha kul på helgerna " eftersom det var jobb på vardagarna. Hängde mycket hos Johannes och shoppade loss med girlsen på inzo.
 
 
November: Har kämpat i november för att orka upp på mornarna för jobb men har såklart klarat det med. Firat halloween, haft gymnastik tävlingar, ätit ute och bara myst. Fokus har dock legat på att bara orka ut lite lite till hela tiden.
 
 
December: Månaden jag egentligen bara vill spola över. Har suttt på barer och filosoferat över livet, gått på föreläsning, ätit julbord med gymnastiken, haft tävling, festat, gått på modevisning och bara jobbat fram till det att det blev julledigt.
 
 
 
Trodde inte att jag skulle klara att skriva en årsresumé med tanke på hur allting har varit senaste veckan.... Längsta veckan i mitt liv med ingen sömn och bara tårar.
 
I år har jag fått smaka på hur det är att vara on the top of the world en dag och under jorden en annan. Jag har känt psykisk smärta många gånger men då har det aldrig varit att det handlat om mig utan om andra nära personer. Men i år, i år har jag fått handskas med problem med mig själv. Min hjärna är helt utmattad efter det här året och mitt hjärta bara skriker och skriker.
 
Jag vill säga tack till 2012 som hjälpt mig hitta mig själv mer, som fått mig att förstå att " det händer inte mig " inte existerar. Jag vill tacka för att jag har lärt mig att ingenting blir som man har tänkt sig. Nu ett år senare, ett år äldre är jag dock inte visare när det kommer till ödet,framtid och vad som är menat. Vad är menat för mig? hur kommer det bli? Jag har svårare att se sådant nu än förut.
 
Jag ser inte framemot kommande månad och jag vet att det kan bli ett jobbigt år om jag lägger fokus på fel saker. I År måste jag kämpa för sådant jag står för, kämpa för karriär och sådant som känns viktigt för mig. Jag hoppas på ett år med utveckling kommande jobb och resor. Men jag ser inte frameomt någonting just nu.
 
Enyoy
 
// Veronika
 
 

Om

Min profilbild

Veronika

Veronika heter jag och är 21 år. Följ min vardag som jag lever med min fästman i våran lägenhet i Stockholm. Jag bloggar om allt som faller mig in. Hoppas ni kommer trivas <3
RSS 2.0