Livet är det som pågår medan vi funderar på vad livet är

Dagarna rullar på som vanligt och det är praktiken som tar all min tid just nu. Alltså har jag inte så mycket kul att dela med mig av. Igår efter praktiken mötte jag dock upp Lotta och Frida och så gick vi och åt mat och sedan blev det bio. Vi såg Hungerspelen och den var så jävla bra. Helt stört bra faktiskt. SE DEN !Jag fick faktiskt boken för ett år sedan när jag fyllde 18 av min moster och jag har försökt läsa den flera gånger men liksom inte kommit någonvart för att jag inte fattat. Men nu när jag har kollat på filmen kommer jag nog kunna läsa den så jag ska ge det ett försök. Jag tror jag analyserar för mycket. Som tex att jag inte riktigt fattar vad det är för värld eller när det ska utspela sig, för det är så fattigt och det hela är ju en så sjuk grej som aldrig skulle kunna hända nu samtidigt som det känns som framtiden med massor av onaturliga saker. Ska nog sluta tänka, men jag tror iaf att det är anledningen varför jag har svårt att kolla på vissa sortes filmer. För att jag helt enkelt går för djupt in i det.
Frida hade bilen i östertälje men vi var ändå hemma halv 1 eftersom bion gick så sent !Nu när jag har kommit hem har jag bara hunnit med en dusch och middag. Jag är helt slut efter lite sömn inatt och en heldag på salongen så jag ska faktiskt bädda ner mig och fara till kuddby.

Imorgon blir det salongen till 3 och sedan gymnastik hela kvällen.

Godnatt <3

// Veronika

Om

Min profilbild

Veronika

Veronika heter jag och är 21 år. Följ min vardag som jag lever med min fästman i våran lägenhet i Stockholm. Jag bloggar om allt som faller mig in. Hoppas ni kommer trivas <3
RSS 2.0