ÅR 2013


Som ni vet brukar ju jag skriva en årsresumé om året som gått. I år tänkte jag köra lite annourlunda och svara på frågor om året. Här kommer alltså mitt 2013......
 
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? I år har nog varit året där jag har gjort som mest nya saker. Man kan ju säga att detta var " året efter studenten" vilket betyder att jag har flygit solo. Ingen skola och ingen som ser till vad man gör. Jag har dessutom flyttat hemmifrån, förlovat mig, och provat några hundra olika jobb !!
 
 
Hur har ditt 2013 varit? Mitt 2013 har varit det sjukaste året jag upplevt någonsin. Det har varit ett stressigt år, ett år där jag har fått kämpa mot tårarna nästan varje dag. Jag startade året på det mest otäcka och jobbiga sättet. Jag mådde så snuskigt dåligt i början av det här året att jag sov inte på nästan ett halvår och det är det ingen annan än Johannes som vet om. Jag sov absolut ingenting. Men samtidigt som detta året var hemskt har det haft helt underbarar stunder. Fyfan vad romantik jag har fått känna, känslan av att vara älskad och betydd av någon är helt jävla underbart. Man kan sammanfatta dett som att det började dåligt men blev lite bättre för varje dag som gick och såhär dagen innan sista dagen på året känner jag mig grymt stark. Jag är stolt över mig själv !
 
Blev du kär i år? Jag blir bara kärare för varje dag som går.
 
 
Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? Jag kommer aldrog att glömma 17 januari. Jag kommer heller aldrig att glömma 20 juli för det var då Johannes tog med mig ut till en klippa vid vattnet, tände ljus, duka fram mat, satte på musik och poppade dyr champange och sedan bad mig att känna efter i hans fick och upp kom en svart sidenask. Mitt hjärta slog dubbla slag hela den kvällen och jag hade svårt att andas. Jag kommer heller inte att glömma 14 November då vi firade ett år i solnedgången på en strand i Thailand. MAGISKT. Sedan finns det många fler datum som är ihågkommna föralltid !
 
 
Hur har du förändrats som person? I början av detta året var jag liten. Jag försökte vara stark, vara alla tillags, finnas där för alla och jag var fruktansvärt stressad och orolig. Idag känner jag mig stark på ett helt annat sätt. För jag har varit fruktansvärt stark detta året med tanke på hur jag mått men idag är jag stark i huvudet också och inte bara i hjärtat. Jag har lärt mig att lägga energi på rätt saker och jag har förstått nu att jag nog skulle ha backat lite, tagit hand om mig mer direkt istället för att låtsas vara glad och stark. Då hade jag inte fått ta den smälllen senare. Idag är jag rädd och det är jag glad över. I början av året fanns det ingenting jag var rädd för. Jag var inte ens rädd för döden men idag har jag en kärlek, nära vänner och en familj som jag älskar utöver allt annat och det har fått mig rädd för döden. Man kan inte vara rädd för döden när man inte tror att man har något att förlora och det har jag lärt mig.
 
Jag har alltså blivit räddare, starkare i hela kroppen/huvudet/hjärtat, jag har lärt vad/ vilka som är värda att lägga energi på, jag har blivit känsligare och framföralllt lyckligare.
 
Vad är din största framgång 2013? Min största framgång är nog att jag inte har "backat ur" detta året jag har vågat. Det finns massor av saker som jag egentligen inte vågat men som jag gjort ändå. Jag har varit på massor arbetsintervjuer och börjat på flera nya jobb. Mött nya människor, lärt mig köra moppe och gjort det på vägar, många sjukhus besök, jag har vågat kastat mig in i djup kärlek och så himla mycket mer. Jag har VÅGAT och det är nog det jag är mest tacksam för också !
 
 
Gjorde någonting dig riktigt glad? Det finns massor med saker som har gjort mig riktigt glad. När jag har fått jobb, roliga arbetskollegor som fått mig att skratta tills jag hulkar på golvet, fina stunder med johannes, vänner som funnits där. oCH NÄR MALIN LANDADE I SVERIGE IGEN.
 
 
Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? Timber med kesha kommer alltid att påminna mig om Thailand och lika så Albatraoz. Wreckingball kommer att påminna mig om tiden på Scania och burn påminner mig om mina vänner och you påminner mig om våren. Clarity påminner om Johannes och såklart våran hemliga låt.
 
 
Vem har du umgåtts med mest? Utan tvekan Johannes och Lotta. Jag har tappat många vänner detta året vilket är för mig en gåta och verkligen jätte jätte jobbigt. Det kan va en av det saker som kväft mig i år. Men som sagt jag och Johannes bor ju ihop så vi spenderar mycket tid togheter och Lotta e min andra halva så hon och jag ses typ dagligen.
 
 
 
Har du haft ett förhållande under 2013? Jaaaaaa och världens bästa dessutom. Slå det ni !!!!!
 
Vad är det viktigaste du tar med dig ifrån 2013? Att försöka förstå att jag är värd ett bra liv. jga är värd allt bra som kan hända mig, det är faktiskt så hur ego det än låter och hur många det än retar, men jag har aldrig gjort något illa mot något eller någon så jag förtjänar att må bra !
 
 
Vart reste du under 2013? Jag Reste till sälen för skidor, jag reste till London med Johannes och virrade runt på engelska gator hand i hand, jag reste till storhogna och njöt av den svenska sommaren och tystnaden som bara existerar i Norrland. Sedan Reste jag även två månader till Thailand.
 
 
 
Bästa köpet? Min Mulberry väska och Thailands byxorna. SÅ HIMLA SKÖNA !
 
Vad spenderade du mest pengar på? Jag har spenderat mest pengar på mat och resor och minst på shopping.
 
 
 
Vad gjorde du på din födelsedag? Jag spenderarde min födelsedag bakis hemma hos Mamma med lite släkt och sedan middag på fridays. Hade även fest i Johannes dåvarande lägenhet med syskon och vänner. Samt en sjuk utgång dagen innan födelsedagen. Det blev mycket firande !!!
 
 
 
Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Jag känner att så kan man ju alltid tänka om allting. Men jag väljer att inte göra det för det finns ingen anledning att älta saker som får dig att må dåligt. Så visst finns det saker jag hade kunnat plocka bort från det här året för att få det till ett bättre men jag väljer att se det som att allting har en mening med att det händer. Vem vet jag hade kanske inte varit den jag är ?
 
Vem saknade du? Jag vet att jag saknade lite vänner i början av året samtidigt som vissa av dem inte kunde finnas där mer än vad dem gjorde. Jag har glicidt isär och förlorat vänner i år som sagt och det är ju allid jobbigt. Men någon specifik person har ej varit saknad. Malin när hon va i USA förstås !
 
De bästa nya människorna du träffade? Mina arbetskamrater på Scania, Fan vad sjuka dem var och helt underbara på samma gång. Gud vad dem satte spår i mitt hjärta. Åhh älskade vänner.....
 
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2014? Fortsätt vara den du är även fast det retar folk så ögonen ploppar ut på dem. Du har kämpat för att komma dit du är idag så låt aldrig något/någon förstöra det. Allt du ger det på klarar du galant så kom igen och våga ännu mer, du är en bra bit på vägen. Sluta även att känna press från omgivningen när det handlar om vad man ska ha gjort. Du väljer faktiskt ditt eget liv ! Veronika du är en fantastisk människa, du är stark driven och otroligt vacker på både insidan och utsidan. Allt löser sig ju ellerhur? Precis. Kliv nu in i 2014 med ett leende och med en ljus syn på livet för det är du värd efter många tuffa år. 
 
/ Veronika

Om

Min profilbild

Veronika

Veronika heter jag och är 21 år. Följ min vardag som jag lever med min fästman i våran lägenhet i Stockholm. Jag bloggar om allt som faller mig in. Hoppas ni kommer trivas <3
RSS 2.0