You and Me

Helloj :)

Kvällen hos camilla var skojj, jag skratta så jag nästan kissa ner mig! Hahah. Det var ett klipp från när jossan hade "party" för miljoner år sedan och jag säger bara shiiit ! Till att börja med hade jag lång jeans kjol!?!?!? vad faan tänker man med då...., jag och jossan var faan vilda. Det var lixom vi som skulle uppträda, men det var ingen som kolla haha Såklart dansade vi till magnus uggla, det e bara såå jag och josephine(L) hihi aja massa snadra klipp också men det kanske e bäst att jag håller hemligt (A)

I onsdags åkte vi till strängnäs och gick på en affär ahah xD Jag fick med mig en hårfön, ett armband och en ny väska :)

I går var jag mamma,emelie,evelina och nicklas ute i skogen. Nicklas fiska och vi plockade svamp haha :P

Idag har det varit en dag på olika bad ;) eller två snarer ahah
Först åkte vi till trosa och bada på havs badet och stekte lite på klipporna och sedan åkte vi iväg till något kalkbrott och bada.Det var najjs och vädret var med oss för när vi var utanför bilen var det alltid sol, och var vi innaför ja då regnade det ;)

PIctures kanske :D
'
Jag e bra sexig asså :)


och emelie med :)Lovisa !!


Sen åkte vi till ett kalkbrott :)Jag stekte som bara den ;)


Plinan tar ett skutt :)


Imorgon kommer sabina hem igen efter en vecka i frankrike <3

Nej nu ska jag fortsätta sitta här och lyssna på mucik !

// En musik älskande veronika

Om

Min profilbild

Veronika

Veronika heter jag och är 21 år. Följ min vardag som jag lever med min fästman i våran lägenhet i Stockholm. Jag bloggar om allt som faller mig in. Hoppas ni kommer trivas <3
RSS 2.0