Härlig torsdag !

Vilken härlig torsdag jag har haft !

Började morgonen med sovmorgon till klockan 8 och då blev det en morgon promenad. Sedan åkte jag hem till min lärare där vi lagade lunch tillsammans allihopa,åt godsaker och bara pratade. Vi gav henne även ett jättefint rock by sweden halsband. Hon älskar det märket och använder bara smycket därifrån typ så nu fick hon ett av oss och hon blev jätte chockad men glad vilket var kul !
När vi drog sen så åkte jag till stan och mötte Lotta och Bella. Jag köpte klänning till Lotta och Fridas student och sedan så handlade jag lite behövliga saker och present. Efter det gled jag till nykvarn för gymnastik och sedan fick jag skjuts hem av maddes pappa hela vägen. Dö skönt !Nu har jag och nicklas jagat geting i mitt rum ett tag och nu jävlar är den feta jäveln död. Hatar sommaren på det viset eftersom att man måste ha fönstrena öppna för att det blir så varmt men då attackeras man ju istället av hela zooet om nätterna. Hua hua !

Nu ska jag tömma datorn på alla bilder och dokument och allt annat och föra över det på servern. Imorgon måste jag lämna in min dator så ska dom tömma hela alltet och kolla den innan jag efter studenten får hämta den. Kommer alltså lida utan dator ett tag. Ska dock på någotvis försöka blogga ändå.

Godnatt <3

//Veronika

Om

Min profilbild

Veronika

Veronika heter jag och är 21 år. Följ min vardag som jag lever med min fästman i våran lägenhet i Stockholm. Jag bloggar om allt som faller mig in. Hoppas ni kommer trivas <3
RSS 2.0