Fånga en sommar

Jag tittar in och skriver hej till er såhär mitt i helgen. Efter jobbet igår så fick jag skynda mig hem för att fixa mig innan jag åkte till S-tälje för att fira Isabelle på resturang. Vi satt på uteserveringen med värmelampor och skrattade och åt. Så himla mysigt och roligt !
 
 
Sedan åkte jag och Lotta hem till Lotta för att ligga och prata och snaska på chips och choklad, Sedan somnade vi gott.
 
Idag har vi ätit frukost sedan drog hon till jobbet och jag hem till mamma. Efter det gick jag snabbt på stan i södertälje för att jag letar efter ett par speciella träningsshorts som förut fanns från Nikepro på stadium. De är dock helt slut i stan så tänkte att jag skulle kolla där men det fanns inte där heller. Så jag tog tåget hem och kollade på stadium på söder men icke sa nicke...
 
Köpte dock ett nytt träningslinne( kan aldrig få för många ) och så hittade jag iaf ett par liknande träningsshorts från soc som fick följa med hem. Passade även på att handla duschtvål och sånt !
 
 
Kanske var dålig bild men här ser ni shortsen och linnet. Blir perfekt i sommar !
 
När jag kom hem blev det kycklinglunch och efter det så plinga Jenny på och så styrde vi bilen till Hällas där vi har legat på klipporna i solen och kollat på folk som haft svensexa och massa kul. Nakna killar som har borat baddräkt och brottas med varandra i en poool kan ju aldrig slå fel ;)
 
Det var iaf skönt att bara få komma iväg och chilla lite.
 
 
Nu sitter jag hemma med ett vinglas kallcola. Solen har tagit så mycket i mitt ansikte( trots solkräm) denna vecka att det bara bränner. Mina stackars läppar är inte nådiga !
 
Nä hörrni. Nu får vi se vad jag hittar på. Hoppas ni njuter av värmen och solen <3
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Veronika

Veronika heter jag och är 21 år. Följ min vardag som jag lever med min fästman i våran lägenhet i Stockholm. Jag bloggar om allt som faller mig in. Hoppas ni kommer trivas <3




RSS 2.0