Glad Valborg !!!
Färdig fixad för valborg. Ikväll kommer lina och ellenor hit så ska vi laga mat och äta, sen ska vi ner till maren och kolla in brasan och sedan åker vi nog till stora staden eller så blir de något annat.

Hoppas alla får en bra valborg, och glöm inte att ta hand om er och alla andra en natt som denna !!!!!!

Puss <3

// Veronika


Shopping Fredag

Hej och hå mina vänner !

Slutade 11 idag och åkte hem och dog en stund. Vid halv 3 gick jag mamma och Evelina ner på stan i jakt efter bikinis och visst kom jag hem med de också !

Den mörKblåa överdelen kommer från HM och de andra två kommer från BIK BOK.Sen har jag troligen köpt världens skönaste tröja också som jag inte kan hoppa ur och inte lär kunna på ett tag. Blir perfekt på stranden i sommar att bara kasta på bikinin eller instoppade i ett par shorts.

Den kommer också från BIK BOK, men färger gör sig inte rättvisa. Den är mer röd/orange och inte alls rosa !Jag e super nöjd. Pengarna rullade in i idag och rullar ut lika fort ;) haha........... fast nää

Idag skulle jag på inflyttningsmiddag men ligger hemma med min förbaskade hals istället. Fy fan jag har verkligen aldrig haft såhär. Usch !

Så nu ska jag spela lite musik, fixa lite på mitt rum och sedan blir de fredags middag med mi familia <3

Puss <3

// Veronika

Torsdag

1 timmes sovmorgon blev de och sedan for jag mot Goldwells huvudkontor. De var färgkurs som gällde, sedan lunch och sedan kom frida dit så färgade jag och Lina hennes utväxt.

Efter de drog vi oss hem och jag mot gymnastiken. Svettigt.

Just nu ligger jag i sängen och vill döda mitt huvud och min hals. Dem är värre en värst just nu, har nog faktiskt aldrig haft så ont i halsen förut !usch

Nu ska jag sluta va neggo. Livet leker !

Nehe om man skulle ta och chilla lite till inann man gör någon nytta kanske? Ska nog lägga mig tidigt ikväll.....

Puss <3

// Veronika


Om

Min profilbild

Veronika

Veronika heter jag och är 21 år. Följ min vardag som jag lever med min fästman i våran lägenhet i Stockholm. Jag bloggar om allt som faller mig in. Hoppas ni kommer trivas <3
RSS 2.0