Mitt i veckan

Onsdag idag och vi är mitt uppe i veckan . Jag är sten dö på mornarna redan och fasar för hur vinter då kommer bli. Usch !

Idag var de samhällskunskap med ny lärare och hon verkar bra ! Hoppas de blir en kul kurs. Annars har vi bara haft mentorstid och efter de åkte hela klassen på ett studentmöte, och nu är våran skiva bokad och avtalet på skrivet !!!

Vi ska ha skivan på the bridge och innan middagen så ska vi hela klassen åka runt i rosa,guldiga och vita limmousiner en timme i stan och bara njuta en sista gång tillsammans!!! Sen blir vi avsläppta vid röda mattan som ska rullas ut utanför och där ska vi få ett glas champange innan vi går ner till middagen. Efter de blir de PARTY !!!!Nu har jag precis ätit pannkakor till middag och sak strax ta mig ut på en powerwalk. Där efter ska jag skriva en lista på allt som ska packas innan resan. Vi åker på tisdag till Grekland !!!!

Hare göttis <3

// Veronika

Lotta 18 år !Idag blir lotta 18 ÅRRRRRRRRRRRRRRR !!!!!!!!!!!!!!!!!!! WOOOHOOOOOO

Grattis Baby booo <3

// Veronika

Ny vecka !

Måndag och ny vecka. Första hela veckan och man lär ju vara lite död på fredag. Men då väntas de roliga bravader och så även på lödagen så de är bara att kämpa på !

Igår kväll kom lotta hit och vi kollade lite resor med mamma. Idag ska jag hem till henne efter skolan och boka, UNDERBART <3

Fast jag är ju så jävla äckligt flygrädd att inatt har jag BARA drömt om plan som störtar. Fy fan. Men ja de ska väll gå bra !

Dagens klädsel:* Blus- gianini
* Tights- HM

Vaknade av mig själv i morse efter att ha sovit i typ 10 timmar. Ska strax rulla iväg till bussen för att möta malin i årsta och gå till banken i liljis, där efter ska vi dra på lunch och sedan blir de 3 timmar frisörlektion.

Hoppas alla får en bra måndag !

Puss <3

// Veronika

Om

Min profilbild

Veronika

Veronika heter jag och är 21 år. Följ min vardag som jag lever med min fästman i våran lägenhet i Stockholm. Jag bloggar om allt som faller mig in. Hoppas ni kommer trivas <3
RSS 2.0