love life

Jag hatar kläder. Utan kläder hade livet lekt och inte varit så krångligt. Jag har inga kläder till mösspåtagningen i skolan imorgon, jag har inga kläder till mösspåtagningen på kvällen imorgon, jag har inga kläder till min kusins bröllop på lördag, jag har inga kläder till studentskivan på söndag, jag har inga kläder till min student. Nämnde jag att jag hatar kläder? :):):):) Utan kläder hade inte mitt rum varit stökigt heller!! Och då hade jag inte behövt städa det och då hade jag kunnat bestämma vad jag ska ha på mig imorgon och då hade jag inte behövt gå och lägga mig så sent och då hade jag inte behövt vara trött imorgon och då hade jag orkat fixa mig imorgon och då hade jag inte behövt vara fulast på mösspåtagningen och då hade jag inte ...... ni fattar. Kläder suger.

Vilka problem jag har alltså, stackars mig! Kanske inte ska ligga här och blogga utan städa mitt rum och bestämma kläder (eller kolla one tree hill kanske...). Försöker nog säga att jag ska ta tag i mitt liv! Hejdå! /frida

Såhär känner jag just nuEn helt vanlig måndag i April

Vaknade till ett grått södertälje imorse, men hade inget annat val än att gå upp och göra det bästa av situationen. Blev storfrulle och sedan iväg med bussen för att sitta på naturkunskap. Fick dock sluta tidigare så det var skönt !

Annars har skoldagen rullat på. Slutade vid 3 och drog direkt hem på träning då, måndagsgympan <3Nu har jag ätit middag och duschat och pluggat. Ska skriva lite till på projektrapporten och sedan får det räcka för idag. Då ska jag göra varm mjölk med honung och fortsätta med videon till studenten. Allt är såå nära nu och jag vill samtidigt som jag inte vill. Anyway så är det mösspåtagning på fredag !Nää nu ska jag skriva lite till och sedan ladda för morgondagen med lite mys.

Puss och kram <3

// Veronika

Silver

I samband med att jag fyllde år och studentskiva och sånt så har jag en hel del nya smycken på smyckeshyllan. Tänkte visa er lite ( ursäkta dom riktigt kassa bilderna ) silvriga smycken som jag har fått.

Det här halsbandet fick jag av mamma på studentskivan. Gammaldags och riktigt fint.Det här halsbandet fick jag av Sofia och anko när jag fyllde år, löööv it !Dessa underbara örhängen har jag fått av Lovisa. Går att använda i alla lägen !Dom här yber tjejiga ( typiska veronika örhängen ) fick jag i mitt påskägg av mamma. Det står ! made with love" på dem.Det här silverarmbandet fick jag av stephanie och bella !. Jag är helt kär i det. Kommer från märket snö.Rosarmbandet har jag fått av Lovisa. Det är verkligen sååå himmmmmla fint och det passar skitbra tillsammans med det armbandet över !
Ingen av bilderna ger smyckerna rättvisa men ville visa det nya i smyckes väg som pryder min kropp. Älskar dem alla !

// Veronika

Om

Min profilbild

Veronika

Veronika heter jag och är 21 år. Följ min vardag som jag lever med min fästman i våran lägenhet i Stockholm. Jag bloggar om allt som faller mig in. Hoppas ni kommer trivas <3
RSS 2.0