Is that a smile on your face?

Heeeeeeeej :D

Igår var de sista dagen på jobbet. FYYYFAAAN VA SKÖNT ATT SLIPPA KLIVA UPP PÅ MORNARNA NU !!!!!nu e jag ledig !!!åhhh hahaha


Efterjobbet åkte jag hem och fixade mig och käkade lite innan jag tog bussen in till frida. När lotta, emma och mirva kom så började vi grilla, eller ja lotta.....Sen satt vi ute på altanen och åt och prata. Efter ett tag kom rebecca och christoffer. DE andra gick in och kollade på film medan vi satte oss och spela kort !Sen gick vi ut för att snacka med patrik och efter två timmar  kom vi på att vi kunde gå in. Smart asses !

I morse drog iaf frida till jobbet men jag låg kvar och sov, hur bra?haha nu har jag precis ätit frukost och frida kom hem för lunch. kanske ska vara social?

Pusshejs !


// veronika

krimskrams och annat

Kom hem från jobbet för ett tag sen och jag cyklade hem så jag är dyngsur!! Imorgon är jag ledig för jag ska jobba i helgen. Hoppas de blir lite bättre väder iaf för annars kommer det nog inte finnas NÅNTING att göra. Men det har vart chill på jobbet hitills. Lite för chill, men då får man ju sluta tidigare!  Nu sitter jag och rebecca och kollar på true jackson ;) haha toppenprogram!


(y)

Näää, nu ska jag laga mat tror jag! tjo bre :D /frida


Hela Sverige gråter

Hellååå !

Ojj ojj vad de regnar! Men så länge de regnar och inte bara är grått är de okej med mig, Regn är MYSIGT !

Igår cyklade jag till nykvarn efter jobbet. De kändes vill jag lova men de kändes bra efteråt. Jag mötte frida när hon slutade jobbet och sedan gick vi in till henne och började kolla på film. När emma kom så körde hon oss och malin till centrum där vi hämta hem mat. Gott ! Sen kollade vi klart på filmen och lotta kom. Vi drog vidareför att träffa pojkarna och det slutade med allsång hemma hos niklas.haha

Inatt vakande både jag och frida av oskvädret och alla blixtrar som lyste upp rummet, jäklar vad de dånade !Men i morse när jag tog bussen till jobbet var ovädret borta iaf och tur va väll de ;)

Så jag jobbade idag och nu sitter jag hemma själv och bara chillar.Och ska nog fortsätta så också...I tisdags var jag på allsång också. Den dagen var de sool !

Time to goo

Puss<3

// Veronika

Om

Min profilbild

Veronika

Veronika heter jag och är 21 år. Följ min vardag som jag lever med min fästman i våran lägenhet i Stockholm. Jag bloggar om allt som faller mig in. Hoppas ni kommer trivas <3
RSS 2.0