Running

Idag har jag hängt lite med lotta. Vi gjorde inte så mycket förutom att laga mat och så.
 
Sen har jag varit ute och gått en lång kvällspromenad. Så himla härligt väder det var nu ikväll. Hittade även ÄNTLIGEN ett spår jag kan börja springa i. Har saknat det så mycket. Ungefär 15 min gångväg dit men det är det värt ! Ska bli så himla skönt att börja springa där. Som jag har letat.
 
Satte mig även i skogen uppe på en stenkulle och bara andades i solnedgången. Rensa tankarna och bara vara. Behövdes.
 
 
När jag kom hem gjorde Johannes en smoothie till mig. Kylig,kall smoothie efter en svettig runda. Hur najs?
 
Vi har börjat göra lite olika smoothies till kvällsmat och håller fortfarande på att testar oss fram. Vi har gjort många supergoda. Idag var det galia melon och mango med vaniljprotein och mjölk. MUMS.
 
NU har Johannes krypit ner under täcket för att kolla lite serier och strax sova. Jag funderar på att sitta uppe en stund till och sedan joina honom.
 
Puss och godnatt <3
 
// Veronika

Att börja tvivla på sig själv

Efter en hel dag på jobbet igår och efter utvecklingssamtalet så blev vi överns om att jag skulle gå. Så nu vet alla det och slipper fråga om varför jag inte skrev om det jobbet. Det var helt enkelt inte min grej och efter fem dagars provtid så blev det såhär.
 
Nu är jag stressad assssss hell. Jag kom hem och stack direkt ut och sprang. Har aldrig sprungit så bra i mitt liv. Antar att det var på grund av alla oro,stress och ångest. Jag vill få bort den här jävla klumpen i hjärtat! Någon som har tips?
 
Kom iaf hem igen och började storböla och precis då kliver J innanför dörren. Typ som en räddare i nöden med varm famn och lugnande ord. Han strök bort mina tårar och sa att detb "löser sig ". Jag antar det någongång men när, på riktigt när ska det här med jobb lösa sig för mig?
 
 
Nu sitter jag och försöker sök jobb igen och vad händer när jag tittar på allt och känner att inget ändå kommer bli mitt. Jag tvivlar på mig själv som aldrig förr. Jag önskar att vanliga Veronika hittar tillbaka och jag önskar att  någon ska nappa på mig så att jag får ett jobb.
 
 
Nu sitter jag med andra ord inne och letar jobb på datorn och äter frukost samtidigt. Ljuva livet som arbetslös.
 
Nej nu ska jag sluta waaina så mycket.
 
Puss och kram <3
 
// Veronika
 

INSPIRATION

 
Har så otroligt mycket inspiration som jag känner att jag inte får utlopp för. JAG VILL HA EN SYSTEMKAMERA. Alltså åhh jag skulle kunna börja gråta hur mycket jag vill ha en. Jag vill föreviga alla himla bra dagar som jag har. Tänk vilken sommar vi har framför oss. JAG VILL FOTA !
 
Det var allt från en önskedrömmande Veronika.
 
Puss <3
 
// Veronika

Om

Min profilbild

Veronika

Veronika heter jag och är 21 år. Följ min vardag som jag lever med min fästman i våran lägenhet i Stockholm. Jag bloggar om allt som faller mig in. Hoppas ni kommer trivas <3
RSS 2.0